Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt észrevettétek már, hogy az itteni csajok kevésbé tolerálják a privátban írt, regény hosszúságú üzeneteket?
Semmi bajom azzal, ha valaki gyűlöl olvasni, megesik. Viszont érdekes egybeesés, hogy amíg srácokkal hosszasan véleményezünk, elemzünk, vesézünk, kitárgyalunk bármit, vagy vitatkozunk akármin — vagy privátban, vagy a hozzászólások között —, kezdve az örök nők-férfiak háborújától a sporton át egészen akármilyen hobbiig, munkahelyig, szakmáig, iskoláig, addig a csajok viszolyognak a regényektől, holott képmutatóan nagyon sok olyan hozzászólást látni itt, hogy imádnak olvasni, imádnak különféle témákat darabokra cincálni.
Egyik "irritáló" tulajdonságom, hogy iszonyatosan gyűlölök tőmondatokban válaszolni, vagy 3-4 szavas mondatokat fogalmazni. Ha egyszer valamit meg kell dumáljunk írásban, akkor azt szépen, ügyesen, következetesen, az informális logika szabályait nagyjából betartva, akár többszörösen összetett mondatokban, mégis lényegre törően teszem, legalábbis erre törekszem. Válasz: zéró! :D
Annyira nem izgat a csajok olvasásra fogékonysága, nem csajozási szándékkal fosom a szót, csak 1. egy újabb érdekes vita/szócsata/dialógus szakad félbe, mert nincs reakció, 2. és mert megint, megint, megint, sokadjára, ismételten, újra és újra a nők képmutatásával kell szembenézzek. Holott ez "csak" a GYK...
Én ugyanezt tapasztaltam a lányoknál. :)
Már miért pontoználak le?
Én sem itt élem le az életem, viszont sok jó emberrel ismerkedtem meg itt ezen az oldalon. :)
Engem speciel idegesít, hogyha privátot írnak, mert sose teszek fel olyan kérdést, illetve nem is nagyon válaszolok olyanokat, amire olyan választ lehet csak adni, ami nem mehet publikusan.
Fel nem tudom fogni, hogy 2 könyv címét miért kell privátban elküldeni, de ez még a jobbik eset, mert többnyire ketyósok írnak még így, vagy olyanok, akik a hajfestékes kérdéseknél akarnak ismerkedni...:D
Hát én egyikre se vagyok vevő.
13:
Mivel te is itt vagy, és válaszoltál, ezek szerint neked sincs.
Ha akarnék is kutyát, menhelyről hoznám ki, és nem venném. Azok hálásabbak.
De csóró panellakóként nem az én terepem.
Van, ami lekössön.
Egyébként nem akarok nagyon eltérni a tárgytól, magamból kiindulva akit érdekesnek találok, azzal én kitűnően el tudok beszélgetni (akár szóban, akár írásban.)
Aki nem érdekel (legyen az illető nő, vagy férfi, csak egyszerűen számomra érdektelen, amiket ír/mond), azt én is letudom 1-2 szóval. Mert nem érzek késztetést, hogy időt és energiát pazaroljak rá.
Egyébként pedig az a legnagyobb baj itt is , és máshol az emberekkel, hogy önzők. Semmivel nem foglalkoznak, csak a saját kib...ott életük számít, a másikkal való kommunikációnak sem az a célja náluk, hogy eszmecserét folytassanak, hanem csak az, hogy a saját nézeteiket, hiedelemrendszereiket, véleményeiket ráerőltessék a másikra.
Figyeld meg ezt: mondasz valamit, végighallgatni is ritka dolog részükről, mert máris közbevágnak, hogy én, így, én úgy, én amúgy gondolom, csinálnám stb. Nem figyel rád, csak reagál. A tőmondatos emberekre meg egyértelműen kiakadok. Ha már embernek született valaki, akkor használja az agyát, és erőltesse meg magát azért, hogy kerek egész mondatokat kreáljon. De sokan még ehhez is lusták, mert "miért érné meg nekem" elvet követnek. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!