Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok, ha a gyermeketek anyja azt akarná, hogy az ő nevén legyen a gyerek?
Tehát, nem éltek házasságban, csak élettársi kapcsolatban. És születne gyereketek, és az nem a ti vezetékeveteket kapná, hanem az anyuka családnevét. A magyarázat az, hogy tovább akarja vinni a családnevet, mivel neki is csak lánytestvére van. És különben sem hisz az örök szerelemben, szóval ha egyszer elválnának az útjaik, akkor úgyis az anyával maradna a gyermek.
Ti ezt hogyan fogadnátok? Belemennétek?
Én nem pontoztam le senkit. Nem tudom mi bajotok volt a válasszal.
Köszönöm a válaszokat!
Kizárt dolog. Amúgy nekem is csak egy nővérem van, de ha lenne bátyám/öcsém akkor sem mennék bele.
Akivel gyereket vállalok azzal eleve komolyan gondolom, nem úgy, hogy egyszer úgy is szakítunk, ha meg még is attól ugyanúgy a gyerekem maradna, akivel nem szakadna meg a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!