Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem kivanja a baratom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kivanja a baratom a szexet?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyunk egyutt, mindig "jok voltunk" egyutt ha szexeltunk. En is probaltam feldobni ezzel azzal.

Az utobbi idoben viszont ritkult az egesz heti 1x fekudtunk le. Sokszor vitatkoztunk mostanaban, o is ideges, es en is az voltam. A tobbi par nap viszont jol telt, volt hogy rogtonoztunk egy kis szexet, csak aztan a kesobbi folytatasig nem jutottunk el, mert mashova csoppentunk. :)

Ezt csak azert irom le, hogy olyan problema ninca, hogy nem kivan, meg ami a legfontosabb nem cuccol felre, mert mondana, nincs ideje se ra (30 eves). Tegnap este egyutt aludtunk, de egesz delutan nagyon sokat idegeskedett, de estere nagyjabol megnyugodott, egymasnak is estunk, de akkor ia sok aprosag felidgesitette, aztan mar mondta hogy el se tud menni hagyjuk. Kerdztem hogy en vagyok e az oka, de azt mondta nem, es "nem is sajat maga miatt" ( ezt mondjuk nem ertem) csak siman most nem ment neko, nem kivanja most, de akkor miert kezdett bele? Csak a kedvemert vagy miert?

Rossz kedvem lett, mert sza..rul ereztem magam ez miatt, hogy neki valami nem jo, es magamat okoltam, es raadasul mivel stresszesebb is volt hulyen is kezelte a helyzetet es csak feszult hangnembe tudta mondogatni hogy nem miattam, nem is miatta egyszeruen most nem jo neki..

Szerintetek? Lehet kicsit zavaros probaltam minel ertelmesebben leirni, meg igy ekezetek nelkul is.

Csupan annyi az oka, hogy idegesebb volt mostanaban es aznap, vagy mar egy ev utan engem nem kivan nem tudok neki ujat mutatni? En tobbszor igenyelnem a szexet mint heti 1, de inkabb nem eroltettem hogy nagyobb gondja is volt mint hogy a szexen gondolkozzon, csak itt is hulye p..icsa modjara eszembe jutott, hogy talan nem tetszem neki elegge stb..

2015. máj. 27. 10:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk fent kozossegi oldalakon, de ezt mar " bevetettem " mivel smsben sokkal oszitebben leirja, es nem ugy veszem le a mondandojabol hogy ides lenne pedi eloben ha ugyanazt a kerdest feltettem sokkal masabbul reagalt... :)
2015. máj. 27. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!