Miért nem kivánja a sexet a barátom?
a pasimmal 2 éve együtt vagyunk a szeretkezés nállunk nagyon minimális vagyis 1 hónapban 2 max.ha felhozom neki a témát akkor az van ,hogy ha nem tetszik ez keresek mást.eleinte más volt kivánt most csak akkor mikor én pont nem tudok a havim miatt!
mit tanácsoltok?25 éves a pasim én meg 18.
Hosszú távon a kapcsolat megrontója, ha a szexuális étvágyatok ennyire különböző. Bizonyos mértékű kompromisszum nem árt, sőt, kell is, de ez már túlmegy azon a határon. Ráadásul ha egy 25 éves pasi csak havonta egyszer jkívánja a szexet, akkor mi lesz vele 10 év múlva, amikor te 28 leszel, és jobban fogod kívánni szexet, mint valaha??
A másik meg, hogy minden kapcsolat alapja az elfogadás. Ne is álmodj tartós kapcsolatról, ha a párod nem képes elfogadni téged úgy, ahogy most vagy, hanem meg akar változtatni, és ez fordítva is igaz.
Senki nem tökéletes, mindenkinek vannak tulajdonságai, amik méás embereket irritálnak. Az egyik embert ez a tulajdonságod zavarja, a másikat amaz. De nincs olyan ember, aki tökéletesen megfelelne mindenkinek. A kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy képesek vagyunk-e elfogadni és szeretni a másikat a számunkra zavaró tulajdonságaival együtt is, tudva, hogy azok nem fognak megváltozni, csak súlyosbodni.
A párod jelenleg problémát csinál 3 kilóból is. Mit gondolsz, mit og csinálni, ha terhes leszel, esetleg utána nem tudsz azonnal vagy kellő mértékben lefognyi? Mi lesz, ha öregszel és ráncos leszel? Akkor is veled marad, mert TE vagy fontos neki? Vagy csak az, ahogyan kinézel?
Én a helyedben keresnék egy másik pasit, olyat, aki megbecsül, és tud is valamit nyújtani az ágyban. Úgyhogy fogadd meg a pasid tanácsát: keress valaki mást! Fiatal vagy még, ne áldozd a legszebb éveidet az első pasasra, aki hajlandó volt veled járni, amikor sok száz, nála sokkal értékesebb férfi szaladgál még a világban!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!