Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem kivánja a sexet a...

Miért nem kivánja a sexet a barátom?

Figyelt kérdés

a pasimmal 2 éve együtt vagyunk a szeretkezés nállunk nagyon minimális vagyis 1 hónapban 2 max.ha felhozom neki a témát akkor az van ,hogy ha nem tetszik ez keresek mást.eleinte más volt kivánt most csak akkor mikor én pont nem tudok a havim miatt!

mit tanácsoltok?25 éves a pasim én meg 18.

2009. szept. 21. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem passzoltok egymáshoz ilyen szempontból.Nekem is volt egy 5 éves ehhez hasonló gyötrelmes kapcsolatom,aztán léptem.Nekem sem volt elég a havi 1.Nem bánom,mert azóta kiegyensúlyozottabb vagyok a jelenlegi párommal/heti 3/.Pároddal sincs baj,csak egyszerűen különböznek az igényeitek.
2009. szept. 21. 13:53
 2/10 A kérdező kommentje:
jaj rossz kategoriaba tettem be a kerdest:-s..
2009. szept. 21. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmi gond a kategóriával - itt is tudunk tanácsot adni! :) A "teherbeesés" kategóriában biztos lehetsz benne, hogy mindenki agyra-főre szexszel :)))) Amúgy igaza van az előttem szólónak, egyszerűen más típusok vagytok. A nemi élet is olyan, mint a napi életforma - van aki otthonülős, van akinek lételeme kimozdulni otthonról és egy nap alatt megőrül a 4 fal között. Neki egyszerűen más az "ízlése". Ha nem vagy szerelmes, nézelődj tovább! Ha igen, és szeretnéd, hogy működjön, akkor komoly kompromisszumokat kell kötni (az idézett mondatából... szerintem ő erre alkalmatlan lesz.) Sok szerencsét!
2009. szept. 21. 14:11
 4/10 A kérdező kommentje:
lehet az is egy ok ,hogy kövérnek talál????63kg vagyok a magasságomhoz pont ideális s van rajtam némi felesleg meg ö is megjegyzi jo lenne ha 60KG LENNÉK
2009. szept. 21. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Őszintén? Soha ne fogyj egy pasi kedvéért! Akkor sem , ha 163 kilo lennél! Aki meg akar változtatni a saját kénye kedve szerint, annak érdemes megismételni, amit ő szokott mondani: Ha nem tetszik, keress mást! Főleg 3 kiló miatt felesleges hisztiznie. Ne fogyj le! (második voltam)
2009. szept. 21. 14:24
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi igazad van.de fojton egy idöben evvel ette a fejem h van hasam
2009. szept. 21. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. 18 éves vagy! Nagyon fiatal és tele lehetőségekkel. Keress egy olyan férfit, aki mindent megtenne azért, hogy boldoggá tegyen (a plusz3 kilóddal együtt), és ne ragadj le valaki mellett azért, mert meg akarsz neki felelni! A szex 18 évesen természetes, hogy nem elég heti - kétheti 1. Szerintem sétálj tovább és keress valakit, aki meg tudja adni, amire szükséged van!
2009. szept. 21. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok:Nem érzed,hogy rossz irányba indultál?!"Lehet,hogy kövér vagyok...blablabla."Ne ezen gondolkozz!Inkább a tanácsainkat gondold át!
2009. szept. 21. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Hosszú távon a kapcsolat megrontója, ha a szexuális étvágyatok ennyire különböző. Bizonyos mértékű kompromisszum nem árt, sőt, kell is, de ez már túlmegy azon a határon. Ráadásul ha egy 25 éves pasi csak havonta egyszer jkívánja a szexet, akkor mi lesz vele 10 év múlva, amikor te 28 leszel, és jobban fogod kívánni szexet, mint valaha??

A másik meg, hogy minden kapcsolat alapja az elfogadás. Ne is álmodj tartós kapcsolatról, ha a párod nem képes elfogadni téged úgy, ahogy most vagy, hanem meg akar változtatni, és ez fordítva is igaz.

Senki nem tökéletes, mindenkinek vannak tulajdonságai, amik méás embereket irritálnak. Az egyik embert ez a tulajdonságod zavarja, a másikat amaz. De nincs olyan ember, aki tökéletesen megfelelne mindenkinek. A kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy képesek vagyunk-e elfogadni és szeretni a másikat a számunkra zavaró tulajdonságaival együtt is, tudva, hogy azok nem fognak megváltozni, csak súlyosbodni.

A párod jelenleg problémát csinál 3 kilóból is. Mit gondolsz, mit og csinálni, ha terhes leszel, esetleg utána nem tudsz azonnal vagy kellő mértékben lefognyi? Mi lesz, ha öregszel és ráncos leszel? Akkor is veled marad, mert TE vagy fontos neki? Vagy csak az, ahogyan kinézel?

Én a helyedben keresnék egy másik pasit, olyat, aki megbecsül, és tud is valamit nyújtani az ágyban. Úgyhogy fogadd meg a pasid tanácsát: keress valaki mást! Fiatal vagy még, ne áldozd a legszebb éveidet az első pasasra, aki hajlandó volt veled járni, amikor sok száz, nála sokkal értékesebb férfi szaladgál még a világban!

2009. szept. 21. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
menekülj ettől a pasitól,így nem lehet jövőt tervezni,sem babát,sem életet.
2009. szept. 21. 19:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!