Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan emberrel jöttök össze, aki nem néz ki jól, hogy mondod el a barátaidnak, szüleidnek, hogy nem szép\helyes?
Nem kínos kicsit?
Azt meg ne mondjátok, hogy a külső nem számít, mert ez nem igaz :D
sehogy. "majd meglátod."
képmutatás azt mondani, hogy mindenkinek minden tetszik abban, akivel összejön. és lehet egyszerre kétfélén látni a szerelmed:
- ahogy szerinted róla gondolkoznak (mennyire tér el az átlagtól, mennyire tűnik öntudatosnak, milyen a stílusa),
- és úgy, ahogy neked számít. kis részleteket. ahogy néz. ahogy mosolyog. amilyen a feneke. a hasa. a nyaka.
mindettől tökéletesen el lehet olvadni, pedig lehet, hogy a kötelező látogatáson a családnak fel se tűnnek.
Párom nem a külsejével fogott meg. Külsőre átlagos vagy kicselőnytelen, de nekem mégis a legvonzóbb férfi a világon. Sose szégyeltem inkább büszke vagyok rá mert nem akármilyen pasi.
A tinikre jellemző kérdező a te gondolkodásod. Idővel rájön az ember, hogy a külső hatodrangú és amúgyis változik. Mindenki megöregszik megcsúnyul idővel de a belső értékek időtállók. Persze van akinek nem a hosszútávú kapcsolat a célja. Én miníg is ezt preferáltam. Én sosem szégyelném a párom, nem igénytelen arról meg, hogy pl. milyen magas senkise tehet. Magamat köpném le ha ilyesmi miatt okoznék fájdalmat annak az embernek akivel a közös életet képzelem és annyi szép emléket adott nekem.
Nekem volt egy ismerősöm, akinek udvarolt egy srác, de a csajnak nagyon nem jött be külsőleg, vissza is utasította. De a pasi csak nem adta föl, összejöttek, és a mai napig azt mondja a csaj, hogy eleinte nagyon nem jött be, de ahogy beleszeretett úgy a külsejébe is beleszeretett.
Szóval gondolom ha valaki szerelmes lesz, akkor az a rózsaszín köd mindent megfertőz, és akkor mindennek, csak csúnyának nem találja az illetőt.
És nem értem minek kéne ezt előre mondani? Mért, a szüleidnek az az első kérdése, hogy jól néz-e ki? A következő meg hogy mennyi pénze van, akkor ezek szerint... Mindenkinek más az ízlése. És tegyük fel, te csúnyának tartasz egy embert, de valaki másnak meg pont az jön be. Vagy fordítva.
Szóval hagyd ezt ki, majd mindenki eldönti magának, hogy megfelel-e a szépségideáljának vagy nem. De az meg már az ő bajuk, nem ők járnak vele.
"Azt meg ti se hiszitek el, hogy egyetlen ismerősötök se kérdezi meg, hogy az új párotok jól néz-e ki."
Az egyik exemmel voltunk így, nekem bejött, de tisztában voltam vele, hogy nem az a húdesármos pasi. Volt olyan ismerősöm, hogy meglátta, és azt kérdezte, hogy "neked ez tényleg bejön?" vagy "ez hogy tetszhet, tök ronda" (azóta is felemlegeti mondjuk az ízlésemet pasik terén, hogy fúj - nekem meg az ő kiszemeltjei nem tetszenek, egál :D). Én ezekre mindig rávágtam, hogy igen, tudok róla, hogy nem egy Adonisz, de nekem így tetszik és kész. :) Erre nem lehet mit mondani.
"Mert beleszeretsz a lelkébe pl." Bullshit. Ha nincs valami alapvető szexuális vonzalom közöttetek, akkor az a kapcsolat halálra van ítélve. Ha meg van, akkor nem mondhatod, hogy nem tartod szépnek, vonzónak valami ;)
"Azt meg ti se hiszitek el, hogy egyetlen ismerősötök se kérdezi meg, hogy az új párotok jól néz-e ki."
Erre szoktak olyan nesze semmi, fogd meg jól válaszokat kapni, hogy "Nekem tetszik" és " Naná, hogy" meg "Hát randiznék én olyan emberrel, aki nem néz ki jól?" aztán osszák be maguknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!