Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hajszín a legbejövősebb? Melyik tetszik a legjobban? 22L
Ez egyéni.
Nem mindenkinek áll jól mindenféle hajszín.
Ő például a szőke hajjal felléphetne a cirkuszban.
Gondoltam, hogy nem a hajszín a fő szempont párválasztásnál. De csak el tudod dönteni, melyik szín a legtetszetősebb. Azaz ezek szerint mégsem.
Rihannának mindegyik jól áll.
Én azért el tudom dönteni :D Ezen mit nem lehet? Minden férfi megnézni a csaj hajszínét. Ne ámítsátok már, az összes haverom elsősorban így beszél h "az a szőke csaj" stb. Meg valakinek a szőkék az esetei, valakinek a barnák... nekem a vörösök. Én még nem találkoztam férfivel (megjegyzem _férfi_vel) akinek a csaj haja ne lett volna fontos. Persze az egyéb ismertetőjegyek mellett. Hát az összkép a fontos, az tény.
Sorrendben.
1. vörös
2. szőke
3. fekete
4. barna
Ha csak a frizurát nézzük. Rihannán nekem csak a vörös haj jön be, meg talán a barna, de ott inkább a csaj szép, mert jól van kisminkelve. A szőke rosszul áll neki. A fekete rövid haja jó volt még. Egyébként elég jó csaj sztem
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!