Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odamehetek ismeretlen pasikhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamehetek ismeretlen pasikhoz ezzel a mondattal?

Figyelt kérdés
Sokszor látok jó pasikat.Szex az nem érdekelne velük,csak csókolózni szeretnék.Odamehetek ezzel,hogy szeretnék egy csókot,semmi többet ? Egy csók,én megyek balra,ő jobbra.
2015. máj. 26. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Önérzetére kicsit is adó csajtól ez nagyon nem lenne stílusos. Viszont egy hétvégi buliban egy kis szemezés elég ahhoz, hogy srácoknak küldd a jelet, hogy Veled próbálkozhatnak, táncra kérhetnek. Lassúbb tánc közben meg elég, ha csaj srác fejének hajtod a fejed, ebből már tudjuk, hogy próbálkozhatunk.
2015. máj. 26. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
hát én biztos azt mondanám, hogy nem. A szájápolást rengeteg ember elhesegeti, vagy ritkán csinálják. Megállapítani pedig nem szeretném a szájízéből, hogy mit evett reggel-délbe-este vagy tegnap. blöe...
2015. máj. 26. 13:39
 13/19 Missi_Key ***** válasza:
persze, csak nem fognak elmenni amég meg nem dugnak... és utána figyelj a piádra, és ne menj sikátor felé...
2015. máj. 26. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

csók? max,orált engedélyezek,oda való idegen nő szája.De az is csak az ápolt is igényes.

mert az én számat ne csókolgassa,csak olyan nő akit én választok és kifejezetten erre kérem :D undorodom mástól tőle.Undorom,taszít,ijeszt,borzalmas,és érzelmes is ráadásul,ami még jobban undorítóvá teszi az egészet,érzelmeket tartsa meg mindenki magának....

gondoljátok el jött ment nő,még lehet cigizik is,sárgás nyállal fojj undorító.....deréktől lefele való csak az ilyen.

az már csak hab a tortán,hogy miféle jött ment csókolgat randomokkal.Ilyen ne érjen az én tiszta ápolt arcomhoz mert felborítom.

2015. máj. 26. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért jó látni, hogy sok a normális pasi! Helyes!

Álmaimban van hogy megdugok idegen nőket az utcán, de az csak álom, fantázia. A valóságban nemhogy a számhoz, de máshoz sem engednék idegen nőt. Engem taszít idegen nő illata is ha van rajtam, nemhogy testnedve, pedig volt már alkalmim nem is egy. Nem véletlenül gondolkodom már úgy ahogy írtam.

Nőként adj jeleket, amik nem félreérthetőek, ne szédíts másokat, de ne te menj már a vásárra könyörgöm, legyen tartásod...

24/f

2015. máj. 26. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Törvény nem bünteti :D
2015. máj. 26. 15:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha már ennyire elleneztétek,kipróbáltam.Az első kapásból igent mondott,vele csókolóztam is.A második meglepődött,de igent mondott,de nem csókolóztam vele,mert mondtam hogy ez csak egy teszt.A harmadiknak volt barátnője,utcán nem merte,de odaadta a telefonszámát.Ennyit erről.
2015. máj. 26. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:

legközelebb orállal próbáld ki,még kereshetsz is egy kis pénzt :D

azért megnéztem volna milyen képű emberek voltak azok haha.....jobbakat azért kerüld.

2015. máj. 26. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
büszkék lehetnek rád a szüleid. Aztán sok nő csodálkozik, miért nem tisztelik őket;)
2015. máj. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!