Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamehetek ismeretlen pasikhoz ezzel a mondattal?
csók? max,orált engedélyezek,oda való idegen nő szája.De az is csak az ápolt is igényes.
mert az én számat ne csókolgassa,csak olyan nő akit én választok és kifejezetten erre kérem :D undorodom mástól tőle.Undorom,taszít,ijeszt,borzalmas,és érzelmes is ráadásul,ami még jobban undorítóvá teszi az egészet,érzelmeket tartsa meg mindenki magának....
gondoljátok el jött ment nő,még lehet cigizik is,sárgás nyállal fojj undorító.....deréktől lefele való csak az ilyen.
az már csak hab a tortán,hogy miféle jött ment csókolgat randomokkal.Ilyen ne érjen az én tiszta ápolt arcomhoz mert felborítom.
Azért jó látni, hogy sok a normális pasi! Helyes!
Álmaimban van hogy megdugok idegen nőket az utcán, de az csak álom, fantázia. A valóságban nemhogy a számhoz, de máshoz sem engednék idegen nőt. Engem taszít idegen nő illata is ha van rajtam, nemhogy testnedve, pedig volt már alkalmim nem is egy. Nem véletlenül gondolkodom már úgy ahogy írtam.
Nőként adj jeleket, amik nem félreérthetőek, ne szédíts másokat, de ne te menj már a vásárra könyörgöm, legyen tartásod...
24/f
legközelebb orállal próbáld ki,még kereshetsz is egy kis pénzt :D
azért megnéztem volna milyen képű emberek voltak azok haha.....jobbakat azért kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!