Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamehetek ismeretlen pasikhoz ezzel a mondattal?
Idejöhetnél hozzám és igent is mondanék DE ez csak az első ilyen lán tehetné meg. A következőnek már nem engednék, mert az elsőt sem sikerült kivernem a fejemből.
Ez bennem érzelmeket váltana ki, ha nekem is szimpatikus a lány. Többre vágynák és keresném azt a lányt.
22/F
3as vagyok. Tudod van az a nő, aki kiváltja belőlem a hős szerelmest. Érezni már csak szabad! Tudom hol a határ elengedni is tudni kell.
Ebben az esetben a lánynak is éreznie kell valamit, ha már megcsókolt. Azon kívül hogy tetszem.
Ha meg mégsem a lány kiváló r*b*nc alapanyag! Aki másra nem jó csak vadidegenekkel csókolózni és férfiakat behülyíteni és szíveket törni.
(Kedves kérdező ez neked is szól!)
Még a végén nekem kell bocsánatot kérnem, hogy vannak érzelmeim és értékrendem...
6. "van az a nő, aki kiváltja belőlem a hős szerelmest"
és ez a nő az első idegen nő, aki megcsókol? ...mint a mesében az a bizonyos béka
egy fél mondatot nem beszéltél vele, de hős szerelmes lennél, nyilvánvaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!