Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nőként van esélyem szerintetek egy 22 éves pasinál?
Figyelt kérdés
Csak most találkoztam vele pár napja, nem ismerem még nagyon, de beszéltünk már. Inkább fiatalabbakkal van együtt, 17-20 éves lányokkal. (úgy értem így egy társaságban, akikkel összejár szórakozni). Túl idős lehetek neki, vagy megéri nyitni felé?2015. máj. 25. 21:22
11/13 anonim válasza:
Ne tedd ha te mondjuk babát szeretnél ő tuti nem fog akarni hamar .
12/13 anonim válasza:
Biztos van. Kettőtöktől függ, hogy milyen lesz a kapcsolat. Pl én idősebb nőkkel ismerkednék, mert a korombeli lányok komolytalanok és már alig találni normálisat. A gond az, hogy a nálam idősebb nők ritkán kezdenek fiatalabb fiúval. 22/F
13/13 anonim válasza:
"Egy dugásra egy ilyen vénlány is jó."
Mondja ezt egy olyan szerencsétlen aki SENKIT nem tud megdugni :D Álmodik a nyomor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!