Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikezdett velem a fonokom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett velem a fonokom mit tegyek, ha. Nem fekszem le vele ki fog rugni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, elég sok lehetőséged van. Azt viszont nem tudjuk ki fog e rúgni, de igen valószínű. Én még sose hallottam olyanról, h egy ilyen sztorinak nem az lett a vége, h elment magától a csaj, v kirúgták (jobb esetben áthelyezték - ha korrekt a csávó).

Ettől függően, h mekkora paraszt a csávó, és mennyire félsz tőle, több lehetőséged van.

1. lelépsz, bár így te jársz a legrosszabbul

2. felveszed ahogy "zsarol", vagy legalábbis ajánlatot tesz. Főnök beosztott viszonyban igen vékony a jég egy sima szexuális közeledés és konkrét visszaélés között, a bíróságon valszeg neked lesz igazad (de azért hamis vádakba ne nagyon bocsátkozz)

3. ha nem akarod vagy nem tudod felvenni, akkor próbálj nyomozni utána, biztos van sötét titok a múltjában és a cégben is vannak biztos titkok. ezeket elég könnyű kiteregetni a NAVnak.

4. csak simán mondd meg neki, h feljelented ha tovább próbálkozik. ennek nyilván kirúgás lesz a vége, de fel is jelentheted legalább. ja és mindenhol szétkürtölheted, h ilyen.

5. ez a legtutibb, ha van családja, barátnője, akármi, akkor megteheted azt is, h lefekszel vele, felveszed rejtett kamerára, és utána rengeteg pénzzel zsarolhatod. kicsikarhatod a cégét is tőle.

csak hajrá.

2015. máj. 25. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:

"ez a legtutibb, ha van családja, barátnője, akármi, akkor megteheted azt is, h lefekszel vele, felveszed rejtett kamerára, és utána rengeteg pénzzel zsarolhatod. kicsikarhatod a cégét is tőle. "

Én az előző válaszíró vagyok.

Ezért amit írtál több ember tölt jogerős büntetést, méghozzá kemény börtön vagy fegyház fokozatban.

És honnan tudom?

Egy ügyvédi irodában dolgozom.

2015. máj. 25. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!