Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen negatívak a magyar emberek?
Ez nem általános, akinek van pénze és jól él nem negatív,de a többség csak gülizik és alig jut egyről a kettőre.Akinek a feneke alá pakolnak mindent a szülei persze,hogy optimista,de nagyon sokan nyomorognak,esetleg kajára (az se minőségi)van pénz, meg a számlák és kifújt a havi fizetés...
Vidéken láttam nagyon sok szegény embert,pedig dolgoznak,de nem jutnak előbbre és van pár eszméletlen gazdag,full luxusban élnek-na ott van pozitív gondolkodás.
Nem pénz függvénye. Nem tárgyak függvénye. Nem rajtunk kívül álló okok függvénye.
A boldogságot mindenki csak saját magában találhatja meg.
Aki elkezdi észrevenni az apró pozitív dolgokat is, az egy idő után az egész világát pozitívan fogja látni, így nem lesz befordult. Mindössze ennyi a titka.
12-es, igen, ez igaz. Azonban ha abban nősz fel, hogy a szüleid a belüket is kidolgozzák mondhatni a semmiért, akkor az eléggé elveszi a kedved. Lehet-e pozitív a híd alatt élő ember? Szerintem nem.
Egy fiatal, általánosságban optimista nő vagyok, azonban nem látom a jövőmet Magyarországon. Nem látom azt, hogy itt meg lehetne élni úgy, hogy ne dögöljek bele és ez félelemmel tölt el, hogy legyen így optimista az ember?
A további véleményemet a stadionokról és az oktatásról már leírták előttem elég szépen.
Öööö...nekem nem tűnik pozitívnak az, hogy "soha nem fogok tudni...".
Mindenki maga dönti el, hogy hogy áll a dolgokhoz.
Sok olyan példát látok a környezetemben is, ami a semmiből nőtte ki magát, és működik.
Szerintem ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!