Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen negatívak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen negatívak a magyar emberek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez nem általános, akinek van pénze és jól él nem negatív,de a többség csak gülizik és alig jut egyről a kettőre.Akinek a feneke alá pakolnak mindent a szülei persze,hogy optimista,de nagyon sokan nyomorognak,esetleg kajára (az se minőségi)van pénz, meg a számlák és kifújt a havi fizetés...

Vidéken láttam nagyon sok szegény embert,pedig dolgoznak,de nem jutnak előbbre és van pár eszméletlen gazdag,full luxusban élnek-na ott van pozitív gondolkodás.

2015. máj. 25. 01:24
 12/16 Fish1 ***** válasza:
60%

Nem pénz függvénye. Nem tárgyak függvénye. Nem rajtunk kívül álló okok függvénye.

A boldogságot mindenki csak saját magában találhatja meg.

Aki elkezdi észrevenni az apró pozitív dolgokat is, az egy idő után az egész világát pozitívan fogja látni, így nem lesz befordult. Mindössze ennyi a titka.

2015. máj. 25. 01:39
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es, igen, ez igaz. Azonban ha abban nősz fel, hogy a szüleid a belüket is kidolgozzák mondhatni a semmiért, akkor az eléggé elveszi a kedved. Lehet-e pozitív a híd alatt élő ember? Szerintem nem.

Egy fiatal, általánosságban optimista nő vagyok, azonban nem látom a jövőmet Magyarországon. Nem látom azt, hogy itt meg lehetne élni úgy, hogy ne dögöljek bele és ez félelemmel tölt el, hogy legyen így optimista az ember?

A további véleményemet a stadionokról és az oktatásról már leírták előttem elég szépen.

2015. máj. 25. 17:11
 14/16 Fish1 ***** válasza:
#13: nyilván maga a tudat eleinte nem túl kecsegtető, ha a szüleid negatív példáját látod. De ez nem jelenti azt, hogy neked is így kell élned. Attól, hogy nekik nem sikerült, neked még sikerülhet. Sok ember azért sikertelen, mert saját maga elé állít akadályokat a negatív gondolataival. Tény, hogy kitartás és évek kérdése, de végül mindig megéri. És fontos, hogy olyan dolgot csinálj, amit szeretsz, mert az ilyen dolgokat szívvel-lélekkel tudod csinálni és ez meghozza a sikert (és ezzel együtt a pénzt is). Előfordul, hogy elsőre azt mondod, hogy dehát abból nem lehet megélni, stb. Ilyenkor van az, hogy érdemes egy olyan munka mellett elkezdeni, amiből átmenetileg el tudod tartani magad, még ha nem is szereted annyira. Idővel és kitartással az a dolog, amit a munka mellett csinálsz, kinövi magát, míg végül eljutsz oda, hogy abból tudsz élni. Ég és föld, ha valaki muszájból dolgozik, vagy szeretetből csinál valamit.
2015. máj. 25. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 - Imádok és tudok főzni,sütni....és? Soha nem tudok büfét,falatozót stb nyitni, -rengeteg szabályzat ,engedély HACCP stb...soha nem fogom azt dolgozni amit szeretek,pozitívan a fejem tetejére állhatok.
2015. máj. 25. 20:21
 16/16 Fish1 ***** válasza:

Öööö...nekem nem tűnik pozitívnak az, hogy "soha nem fogok tudni...".

Mindenki maga dönti el, hogy hogy áll a dolgokhoz.

Sok olyan példát látok a környezetemben is, ami a semmiből nőtte ki magát, és működik.

Szerintem ne add fel! :)

2015. máj. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!