Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak általában tényleg smink nélkül jobban tetszik a barátnőjük?
Ez egy nagyon értelmetlen kérdés.
Hülyét kapnék ha a csajom annyira nem lenne magabiztos h smink nélkül ki se merne lépni az utcára. De ha elmegyünk bulizni stb akkor feltesz sminket és ez nekem nagyon tetszik. Nem azt mondom h jobban tetszik mert ez tök relatív.
Most ha megkérdezik tőled - miben tetszik jobban a barátnőd falatnyi feszülős ruciban vagy szexi fehérneműben vagy egy otthoni kinyűtt tréningruhában mit mondasz? Nyilván mindegyikben tetszik és szexi. Csak mindegyiknek megvan a ehyle. A megszállott természetességpárti konzervatívok persze biztos azt mondják, h kinyűtt tréningruhában...
Ha sminkel a abarátnőm akkor tényleg magabiztosabb lesz, jobb lesz a kisugárzása, nőiesebb lesz, stb. Ezen kár is bármit tagadni a lányok 90%-ra ez így hat. És bizony, ha jó lesz a kisugárzása, ez nekem is jobb.
Hozzátenném azért, h férfiak nagyrészéneka véleményét sztem ne vedd komolyan ebben a témában. Legtöbbünk meg se tudja különböztetnia natúr sminket a sminkteleneségtől, és a műkörmöt se veszi észre, amíg nem 10 centis, és vörös. Én azért észreveszem a sminket a lányokon, de nekem nincs is bajom vele...
Szóval a legfőbb h magadnak tetsszél, ha sminkben akkor sminkelj, ha nem akarsz akkor ne, a barátod meg fogajon el úgy, ez a normális hozzááállás sztem! Persze sok bunkó van aki ráerőlteti a véleményét a csajokra, ha ebben a dolgoban akkor majd másban is rád fogja, szóval ha ilyet láttok, akkor tipli!
igen.
én azt akarom,hogy természetes valójában tetszen,ne akkor amikor már "készvan" mert az baromi illuzió romboló,mert úgysem lesz mindig a festésre energiája,ideje,vagy csak úgy kimarad és akkor szembejön egy szörny aki megakar enni,meg cuppog felém...brr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!