Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki elmerül a PUA filozófiában?
:)))
amikor ilyet hallok, mindig elmosolyodok. régebben én is próbáltam ilyeneket olvasni, de végül valaki felnyitotta a szemem. Én is mondok neked egy ilyen hasonlatot. Az evést, és az ételek ízét nem lehet könyvből megtanulni. Mindenkinek ki kell odáig járnia egy utat :] Mondhatom én neked, hogy az epernek édes íze van, amitől összefut a nyál a számban. ha nem ettél epret, honnan tudnád milyen az íze??? c(:
Ha lenne olyan könyv, amiben 100%-os hatékonyságú csajozási tanácsok állnak, az két mondatból állna:
1. Nézz ki jól!
2. Legyél gazdag!
"Ha lenne olyan könyv, amiben 100%-os hatékonyságú csajozási tanácsok állnak, az két mondatból állna:
1. Nézz ki jól!
2. Legyél gazdag!"
Egyetértek!
Én is REal Social Dynamics anyagok.
Vagy itt van ez még:
Ezek nagyon komolyak,ezek mélyebbek mint a PUA,a PUA önmagában semmit nem ér,ami jó az a személyiségfejlődés,egy szemléletmód elsajátítás,ezek kellenek kizárólag,semmilyen betanult monológ nem fog működni,nekem is ez hozott gyökeres változást az életem fejlesztése,sikerorientáció,mai napig nem tudom miket mondok előre a nőknek ami jön,de komolyan,de ehhez kellenek ezek az anyagok RSD az csont full.
Ez olyan,hogy programozói matekos gondolkodás kell,ahhoz,hogy szoftverfejlesztő legyél,de ehhez nem elég bemagolni a kódokat hanem egy séma kell.
Ugyanez a csajozásnál is,plusz nagyon fontos a KÜLSŐ játék is kell.
Én anno elmerültem a témában, megosztom Veled a tapasztalataimat.
Ezek az anyagok azt akarják veled elhitetni, hogy jó nők felszedéséhez csak a magabiztos hozzáállás/duma/technikák/taktikák szükségesek, holott ez hazugság. Ezek az anyaogok bagatelizálják a társadalmi státusz, külső, pénzügyi/vagyoni helyzet szerepét, holott ha ezek megvannak, éppen azért mert akinek ezek megvannak, nincs szüksége a hülye PUA anyagaikra. Én a PUA cucokban való elmerülés helyett inkább azt ajánlom, hogy ezt az energiát az életed (életsílus, karrier, személyiség, sport) építésére fordítsd (bár tudom, hogy ez keményebb dió, mint PUA videókat nézni), és majd nagyot fogsz nézni ha jönek a pozitív eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!