Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki h 12évesen nem smáróltam?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 19:46
21/27 anonim válasza:
tegnapelőtt 15:58
Ez egy sztereotíp marhaság! Várni mer jobblesz! Egy fenét! Nem attól lesz valami jó vagy rossz hogy mennyit vártál rá!!!!
Ha az ember kíván valamit tegye meg! Az ott és akkor lesz jó amikor akarja és megtörténik!
22/27 anonim válasza:
Nem!!
majd ha nagyobb leszel pár évvel.
am 12 éves vagyok :)
és nem csókolóztam még.
23/27 anonim válasza:
Én sem csókolóztam 12 évesen, de ha 12 lennék kipróbálnám veled, mert a csókolózás izgalmas! ;)
24/27 anonim válasza:
majd jön amikor jönnie kellha 12 akk 12 ha 14 14...
25/27 anonim válasza:
Ugyan már! Dehogy ciki!!! Miért lenne az ciki???
26/27 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, és még én sem csókolóztam, na és? Engem is cikiznek miatta, na és? Én lesz*rom (elnézést a kifejezésért), hogy ki mit gondol rólam, mert nem mások véleménye alapján akarom leélni az életemet, hanem a saját belátásom/gondolkodásom szerint.
27/27 anonim válasza:
Szerintem tök gáz vagy,hogy 12 évesen még nem 'smáróltál'.. pff.Ja,egyébként meg az a ciki,ahogy írsz,úgyhogy inkább figyelj oda nyelvtan órán.
Egy 14 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!