Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki h 12évesen nem smáróltam?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 19:46
11/27 anonim válasza:
Úristen.....ezektől mindig elfog a rosszullét. De lekéstél minderől, szerintem mostmár nincs si sok értelme annak, hogy élj. Mindenki akko csókolózik amikor kedve tartja, és kell is neki. Az a legjobb érzés mikor valaki olyavalakivel csókolózik először akibe szerelme is...12 évesen neked erre nem sok esélyed lehetett még.
12/27 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig ezekre a buta "ciki hogy ez-az vagyok" kérdésekre adják a legtöbb választ, miközben mindenki tudja, hogy egy idióta kamukérdés.
13/27 anonim válasza:
hát ha már szoptál akkor ciki :D
14/27 anonim válasza:
Nem ciki, én 16 voltam amikor először csókolóztam:)
16/27 anonim válasza:
ku*vaciki! a cumit köpd ki előbb gecc aztán smáróólj-.-"
17/27 anonim válasza:
Én 21 voltam. Nefos SÁMÁN! Smárolsz majd, ha eljön az idő..., meg a személy, meg az alkalom, a helyszín....
19/27 anonim válasza:
Figyelj kicsilány! Ne úgy éld le az életed, hogy úgy hozol döntéseket, hogy az ciki-e vagy sem!!!
Ne akarj másoknak megfelelni! Ha még nem csókolóztál akkor nincs semmi!
Az mondjuk viszont már eléggé aggasztó, hogy hosszú ó-val írtad a smárol szót. Inkább a nyelvtan jegyeiden agyalj! :)
20/27 anonim válasza:
szerintem az a ciki ha valaki 12 évesen már csokólozot nem kell sürgetni minnél dovább vársz anál jobb lesz az első:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!