Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó valaki?

Figyelt kérdés

Egy buliban ismerkedés céljából odaléptem 3 fiatal leányzóhoz. Részemről semmi bunkóskodás vagy flegmázás nem volt, szimplán csak mosolyogva megszólítottam őket: Sziasztok lányok, mi a helyzet?-- Erre milyen választ kaptam? Hogy kopjak el a F*szba!

Döbbenet! Mi bűnt követtem el, hogy egy ilyen kis csitri így beugat nekem? Mellékesen még megjegyezném, hogy ráadásul igénytelen sem vagyok, egy teljesen átlagos, jó megjelenésű 22 éves fiatalember. Szóval szerintetek miért voltak a azok a csajok ilyen tajparasztok? Most legközelebb is így menjek oda valakihez? Áhh, tiszta dühítő!

2010. febr. 25. 19:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel megesik az ilyen...rossz csajokat fogtál ki. próbáld meg legközelebb
2010. febr. 25. 19:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Nem csoda hogy így reagálnak. Mivel a legtöbb pasi a te mondatod után még ezt is hozzá tette volna: "jöttök dugni? vagy ezt "megfoghatom a melled?" és még számtalan példát tudnék hozni. Ők nem tudhatták, hogy te mit akarsz. Valószínűleg én is leráztalak volna, mert a bulikban én még csak bunkó, paraszt pasikkal találkoztam akik csak a szexre mentek.
2010. febr. 25. 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát, vannak ilyen lányok, ilyen az élet. Nem kell feladni, vannak lányok, akikkel lehet ismerkedni. Gondolom ÖK nem akartak. Drukkolok! L/21
2010. febr. 25. 19:39
 4/19 anonim ***** válasza:
10%
A mai világban már a legtöbb fiatal p*csa ilyen... azt hiszik, nagymenők, meg ettől hű de vagányak.
2010. febr. 25. 19:40
 5/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak bosszantó és dühítő, hogy csak úgy, vadidegen embernek, következmények nélkül ilyet merjen mondani, hogy húzz a fa...ba! Azért álljon már meg a menet! Ha meg roghadtul nem akartak tőlem semmit, akkor azt megértettem volna a tipikus női jelekből. A lányok könnyen és egyértelműen a pasi tudtára tudják adni, hogy nem jön be, és nem akarnak tőle semmit. Bár a húzz a f..ba kijelentés is nagyon egyszerű volt, csakhogy túlságosan bunkó is egyben.
2010. febr. 25. 19:49
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
De ne hagyd magad. A nő is csak ember.
2010. febr. 25. 19:50
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
és nem szoltál semmit vissza?
2010. febr. 25. 19:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, szerintem azért reagáltak így, mert van rá okuk. Valószínű, lehet hogy nem tudták, hogy mit akarsz tőlük. Biztos nem pasizni akartak, vagy elegük van a sok ribanc pasiból és csak egyet szórakozni akartak.

Nem láthattak a fejedbe, csak lekoppintottak.

Őszinte és gyors volt. Amúgy miért mentél oda hozzájuk?

2010. febr. 25. 20:07
 9/19 A kérdező kommentje:
Minek mentem oda? Ismerkedni, beszélgetni, megismerni őket, mert míg csak távolból láttam őket, szimpatikusnak tűntek. De csak addig.
2010. febr. 25. 20:09
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát én is hasonlót mondtam volna...

Ha csak így odaállsz a brancsom mellé, és mi a helyzet? az olyan idiótán hangzik, arról nem is beszélve, hogy ez a kérdés már feltételez valami ismerettséget. Egy csomó fiú sokkal kreatívabban csinálja: Jaaaj kiesett a piercingem, nem segítenétek megkeresni, meghalok egy cigiért adnátok egyet, kiesett a kontak lencsém és a többi. És érződik a hangjukon a nevetés, mi is tudjuk, hogy nem igaz, amit mond, de kialakul egy spontán játék, és EZ AZ AMI TETSZIK.

2010. febr. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!