Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a barátomat hívták meg a bulira?
Figyelt kérdés
Barátomat szülinapi buliba hívták meg, csakis őt. Engem hangsúlyozottan nem hívtak. (Barátom elmondása szerint.) A szülinapossal semmi vitám, összetűzésem nem volt ezidáig. Nem értem, mi lehet az oka ennek a kirekesztésnek. Ti mit gondoltok?2015. máj. 22. 21:11
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, kérdezd meg tőlük.
Talán lesznek sztripperek és/vagy ribik is a bulin és nem akarják, hogy rosszul érezd magad emiatt vagy csak szimplán hangulatgyilkosnak tartanak.
3/13 anonim válasza:
örólj neki h csak ennyi ,mert mi lenne ha barátod csak barátaival menne el valahova
4/13 anonim válasza:
Sajnálattal közlöm hogy a barátod félre akar kefélni
5/13 anonim válasza:
Miért kéne téged is mindenhova meghívni ahova a barátod?
Vele nyilván jóban vannak, veled nem.
6/13 anonim válasza:
Nyugodtan lehet priviben szidni engem kedves kérdező,meg nyugodtan lepontozhatsz,leszarom.Tudom könnyebb lenne hazugságban élni de én ilyen vagyok,mindig az igazat mondom és ez sajnos nem tetszik egyes embereknek
7/13 anonim válasza:
Hát mit ne mondjak a priviid alapján nem csodálkozom rajta hogy nem lettél meghívva.Ki az az ütődött aki egy ilyen hisztis buta libát meghívna egy buliba?Tényleg jó döntés volt a szülinapos részéről.Őszinte részvétem a barátodnak,remélem hogy összeszed egy normális csajt azon a bulin téged meg dob a francba :D
8/13 anonim válasza:
Hát, gondolom, hogy nem vagy szimpatikus a tarsasaganak. Az en barati tarsasagomban is van egy srac, akinek a baratnojet nagyon nem birjuk. Az a lany meg van annyira hulye, hogy eszre se veszi magat.
Egyebkent gyanus ez a dolog felrekefeles szempontjabol, mert ha az en paromat meghivnak es engem nem, akkor o eloszor megkerdezne, hogy johetek-e en is, ha meg azt mondjak, hogy nem, akkor nem megy el. Kiveve, ha tenyleg kimondottan pasis este.
9/13 anonim válasza:
Amúgy a többieknek ott lesz a barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!