Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy hízlalom a barátomat?
Február óta lakunk egy kollégiumi szobában a barátommal. Mikor észrevettem, hogy felszedett picit, lett kicsi pocakja, elkezdtem "rásegíteni", mert nagyon eseteim a macis srácok. Nem durva dolgok, ilyesmiket csináltam:
-többször főztem neki meglepetésből, amit szeret
-igyekeztem többször felvetni, hogy menjünk fagyizni/pizzázni
-szoktam venni nassolnivalót, ha ki van téve, mindig sokat eszik belőle
Most már pár hónapja csinálom, és már látványos, hogy hízott, főleg a pocakján:-P nem akarom, hogy elhízzon, de örülök, hogy mackós lett. Viszont lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem tud róla, hogy miattam is hízik. Szerintetek baj, hogy ezt csinálom? És baj, hogy nem mondom el neki?
21/L
Simán kirúgnálak
" nagyon eseteim a macis srácok." - azt gondolnám, akkor keress macis srácokat, engem meg hagyj békén.
Bár fikció az egész, mert hát össze se jönnék egy ilyennel.
Biztos ott hagynám a barátnőm, ha ekkora gyökér lenne, mint tenne. Ha mackós pasit akarsz, akkor járj olyannal, ne más életét és egészségét tedd tönkre.
Gyökér.
Majd ő eldönti,hogy kövér akar lenni vagy sem.
Te duci vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!