Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkalmi szex -Kell vagy Nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szex -Kell vagy Nem?

Figyelt kérdés
Hogyan vélekednek a nők és pasik a témáról.
2010. febr. 25. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
kellene néha.
2010. márc. 1. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vagyok egy alkalmi szexista.Nem csak akkor nem,amikor kapcsolatban élek,hanem akkor sem,amikor nem.Egyszer kipróbáltam,de nem mentem tőle a falnak.Nem adja meg azt a lelki pluszt,mint amikor érzelmek is fűznek a másikhoz.
2010. márc. 1. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Néha jó lenne, ha már kapcsolat nem jön össze :(
2010. márc. 1. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
semmiféleképpen. nem vagyok kurv@.
2010. márc. 1. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
22:05 tökéletesen szavakba öntötte!
2010. márc. 1. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:
22.05 - teljesen igazad van, de mi van, ha az egyik fél úgy fekszik le a másikkal, h már érzelmi szálak is fűzik hozzá és tisztában van azzal a sajnálatos ténnyel, h ez viszonzatlan marad?!
2010. márc. 2. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Ha szingli az ember, szerintem teljesen normális. Nem bármelyik jött-menttel, jól kell választani. Állítólag már feltaláltak egy olyan dolgot is, hogy óvszer... hát használni kell!

A szükségletektől (és nem a hajszolásától!) egyik nő se lesz kurv@.

2010. márc. 2. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
őőő..de igen. "a szükségletektől senki se lesz kur.va":D vicces mondat. a szomorú, hogy a szex neked csak szükséglet. szánalmas
2010. márc. 9. 19:50
 19/19 zoé macsek válasza:
Hm......tapasztalatbol tom h kell ....ha nincs párod írtóra nagy szex éhséged van nekem legalábbis s ha belegondolok van bőven választék a társ keresőn de figyiz arra h a kölcsönös vonzalom meglegyen....mindkettötökben akkor igen! élvezheted a szex izgalmát ....s nem bánod meg mert tod élvezted:):phm......bacikkal ovatos légy s válogasd meg kivel:) üdv zoé
2012. júl. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!