Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim borotválkozásnál teljesen csupaszra kell borotválni, vagy egy keveset meghagyjak?
Még fontosabb: mit tanácsoltok, milyen gyakran borotváljam az "intim régiót"?
16/f
sehogy nem KELL
pláne fiúnak, brrrr..., blöööö
ne teljesen csupaszra .. felette hagyj egy mikrofonfrizurát!
ÉLJEN A DISCO STÍLUS!!! :D
A férjem teljesen borotválja, és hetente, max 10 naponta, hogy engem se szúrjon, mert én is teljesen borotválom , és kellemetlen ha ő borostás, és dörzsöl a szőre!Ha alul nem tudsz úgy hozzáférni használj szőrtelenítő krémet!Nagyon jó!
A nagy dzsungeles pasik csak a 90es években voltak menők!És higiénikusabb is ha nincs szőr!Mi 9 éve vagyunk együtt, és már az elején tisztáztuk a szőr kérdését!
ez a higéniaduma nagy marhaság
ez a csupaszság csak egy aktuális divatmajmolás
ne borotváld le
a legtöbb embernek ez vagy bu*is vagy kisfiús
éljen a csupaszság!!
legyen kopasz az a jó!!!
Kérdezd meg a barátnődet, hogy ő hogy szeretné. Ez tényleg mindenkinél más... Ízlés kérdése, úgy ahogy nem ugyanaz a lány tetszik az összes fiúnak, itt is van akinek így vonzó másnak meg amúgy. A legjobb ha az ember megbeszéli ezt a párjával.
Az én barátom nem szőrtelenít, mert nekem az úgy nem férfias, nem jön be. Csak kicsit megformálja.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!