Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim borotválkozásnál teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim borotválkozásnál teljesen csupaszra kell borotválni, vagy egy keveset meghagyjak?

Figyelt kérdés

Még fontosabb: mit tanácsoltok, milyen gyakran borotváljam az "intim régiót"?

16/f

2010. febr. 25. 16:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

sehogy nem KELL

pláne fiúnak, brrrr..., blöööö

2010. febr. 25. 16:07
 2/29 Szupermókus ***** válasza:

ne teljesen csupaszra .. felette hagyj egy mikrofonfrizurát!

ÉLJEN A DISCO STÍLUS!!! :D

2010. febr. 25. 16:07
 3/29 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ha a fiú nem borotválja, de ha már mindenképpen akarod, akkor le az egészet. Csak a lányoknak áll jól a fazonírozás.
2010. febr. 25. 16:09
 4/29 A kérdező kommentje:
hát én besz@rok esküszöm... más kérdéseknél, még olyannál is amit szintén én tettem fel, még azzal győzködtek nagyban hogy borotváljam mert esztétikus meg higiénikus meg nem megy tele a csaj szája szőrrel sz*pás közben minden... akkor most mi a francot csináljak, elmondaná valaki?????
2010. febr. 25. 16:13
 5/29 anonim ***** válasza:
kinek a pap, kinek a papné
2010. febr. 25. 16:14
 6/29 anonim ***** válasza:

A férjem teljesen borotválja, és hetente, max 10 naponta, hogy engem se szúrjon, mert én is teljesen borotválom , és kellemetlen ha ő borostás, és dörzsöl a szőre!Ha alul nem tudsz úgy hozzáférni használj szőrtelenítő krémet!Nagyon jó!

A nagy dzsungeles pasik csak a 90es években voltak menők!És higiénikusabb is ha nincs szőr!Mi 9 éve vagyunk együtt, és már az elején tisztáztuk a szőr kérdését!

2010. febr. 25. 16:15
 7/29 anonim ***** válasza:

ez a higéniaduma nagy marhaság

ez a csupaszság csak egy aktuális divatmajmolás

ne borotváld le

a legtöbb embernek ez vagy bu*is vagy kisfiús

2010. febr. 25. 16:17
 8/29 anonim ***** válasza:
borotváld.az egészet.
2010. febr. 25. 16:30
 9/29 anonim ***** válasza:

éljen a csupaszság!!

legyen kopasz az a jó!!!

2010. febr. 25. 17:04
 10/29 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a barátnődet, hogy ő hogy szeretné. Ez tényleg mindenkinél más... Ízlés kérdése, úgy ahogy nem ugyanaz a lány tetszik az összes fiúnak, itt is van akinek így vonzó másnak meg amúgy. A legjobb ha az ember megbeszéli ezt a párjával.

Az én barátom nem szőrtelenít, mert nekem az úgy nem férfias, nem jön be. Csak kicsit megformálja.

17/L

2010. febr. 25. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!