Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez?
Tudom jól,hogy rossz a ketegoria,de a másikban nem kapok 1 órája választ.
8 órája ki húzták a bal felső bölcsességfogamat ami azóta is vérzik.Tettem már rá gézt is,de nem akarja abba hagyni.Hol erősebben,hol gyengébben vérzik.Nem volt semmi extra a húzás körül,igaz ki kellet vésni.Mennyire normális ez a vérzés?Mit tehetnék,hogy elálljon végre?Minden utasitást be tartottam.
A vérzés a foghúzást követően néhány órán át is eltarthat. Ennek kontrollálására helyezzen tiszta, nedves gézdarabot a fog helyére, és harapjon rá határozottan. Körülbelül 45 percig alkalmazzon állandó nyomást a felületre. Egy nedves teafilter hatékony alternatívája a géznek, ugyanis a benne lévő csersav segíti a gyógyulást és a vérrögök kialakulását, melyek itt a varasodáshoz hasonló funkciót töltenek be. Ismételje ezt a folyamatot, ha kismértékű vérzést tapasztal, ám erős vérzésnél lépjen kapcsolatba orvosával! Kerülje az öblítés és köpést, a szívó mozdulatokat (pl. szívószál használat vagy dohányzás), és a forró italokat.
Részletek: [link]
Gézt már próbáltam,épp úgy vérzik tovább,teafilterrel nem nagyon kisérleteznék.
Sajnos nem tudom felhívni az otthoni számát sajnos nem tudom :(
Pedig tamponálnod kellene! Vagy ügyelet!
Egyébbként nem értem miért nem varta össze!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!