Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért most írt rám a barátnője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért most írt rám a barátnője?

Figyelt kérdés
Kavartunk egy férfival, jóban voltunk mint ismerősök. Szex is volt köztünk, ő is akarta. Rendszeresen beszéltünk fb-n, és cseten is. Aztán átvert valamivel és én megszakítottam minden kapcsolatot vele. Este rám írt egy nő, hogy ők augusztus óta együtt vannak. A nő 200 km-re lakik tőle. A férfinak épült háza és abban se járt még. Engem többször is oda vitt. Semmi jele nem volt ennek a nőnek, most meg hirtelen azzal jön hogy augusztus óta együtt vannak és komoly a dolog. A férfi hétköznap és hétvégente is az fb-n lógott. Szóval ezért sem értem ezt a komoly kapcsolatot köztük. És azt sem miért most írt rám ez a nő a semmiből. Miközben én azzal a férfival már hónapok óta nem beszélek. És már akkor töröltem. Azt sem tudom honnan tudott rólam a nő.
2015. máj. 19. 14:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és a nő azt is írta hogy este folytatni szeretné a beszélgetést velem... bár szerintem semmi közöm az ő dolgához.
2015. máj. 19. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Vannak olyan férfiak, akik nagyon jól tudják játszani a lapokat, h semmire se tudj gyanakodni... Valószínű, h ez a pasi is ilyen volt, vagy csak egy rosszakaró szórakozik veled. Ha már a téma amúgy se aktuális akkor felesleges ezen agyalnod! Lezártátok és már mind1! :)
2015. máj. 19. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Lehet átvágta a férfi, és szeretne róla bizonyítékot gyűjteni, hogy megnyugtassa saját magát, nem veszít vele sokat. Talán kamuzott rólad a pasi, és az igazságra kíváncsi. Vagy hasonló. :) Rám egyszer ilyen okból írt az ex frissebb kapcsolata.
2015. máj. 19. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Semmi közee hozzád, azzal tartasz kapcsolatot, akivel akarsz.
2015. máj. 19. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Te mar szakitottal a pasassal, ugyh szerintem a nonek sem tartozol elszamolassal. Nem jo az ilyenekbe belefolyni szerintem.
2015. máj. 19. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Akármelyik női szösszenetbe olvasok bele megfájdul a fejem. 8 mondat, de 16 sebböl vérzik.

"Szex is volt köztünk, ő is akarta." <--- esküdj

"Non-stop facebookon lógott' <---- mobiltelefon, van rajta net és facebook is

"rámirt a nő a semmiből" <--- éés..?

Még az se biztos, hogy te ott egy nővel beszélgetsz, lehet hogy a csóka kamuprofilja te okos. Meg miért beszélgetsz vele, nem értem. Ráadásul igy, hogy még külön tanácsoldalt is szentelsz ennek a marha fontos dolognak. Kikapcsolod, piros X jobb felül és vége a sztorinak. De hát úgye akkor meg miröl dumcsiznánk, az úgy uncsi lenne.

Mint as horrorfilmekben:

- Ne menj be a sötét szobába, mert lehet ott a gyilkos.

- De bemegyek!

- De miért mész be?

- Mert lehet ott a gyilkos!

- De ha ott van akkor megöl, a gyilkos olyan.

- Nem érdekel, bemegyek!

- Hát akkor menj.

- De ha ott a gyilkos akkor megvédesz?

- Dehogy védelek, engem is megöl.

- Akkor te nem is szeretsz!

- Mikor hülye vagy akkor nem, ne menj be és nincs semmi bajunk.

- De azért is bemegyek!

- Hajrá..

- Jaj, segitség, itt a gyilkos!!

- Hát b+, segitsen neked a tköm, inkább megyek a kocsmába..

2015. máj. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!