Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódom érte. Mi lehet a baja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom érte. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
nah az van h barátnőm(14)háth.igazából szerintem nicns nagy baja de amiket mondott..nah szal mivel ien korba úgy nő a mell h mindig az egyikbe ien "görcsök vagy csomók vagy mik"(nem értek hozzá xP)nah szal az szokott fájni..és azt mondja h ami most van az nem fáj neki és az ugye lehet h baj..ő mellrákra gondol...eléggé megvo kiedve de nem hiszem h az...vagyis remélem.. :/
2010. febr. 24. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Sima csomó, én barátnőmnek is van. Én inkább a fogalmazási készségedért aggódóm, figyelj nyelvtan órán és olvass könyveket!
2010. febr. 24. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
az tök normális. csak fura hogy egy párkapcsolatban ilyen problémák adódnak XD 20/l
2010. febr. 24. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
bocs csak siettem az írással :) am köszi
2010. febr. 24. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
a nem probléma csak aggódok érte :)
2010. febr. 24. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Küld el dokihoz!!!!!!! Ha annyira agódsz érte, akk ne minket kérdezz!!!!!!!!
2010. máj. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!