Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az hogy egyszer nagyon jó a barátnőmmel a szex máskor meg szinte alig érzek valamit?
Ezekre én is gondoltam.A szex nagyon sok dologtól függ de mivel pesszimista típus vagyok ezért rögtön a legrosszabbra gondoltam
A megcsalásos dologról meg annyit hogy természetesen vannak olyanok akik nem csalják meg a párjukat.De nem azért mert az rajtuk múlott hanem azért mert úgy alakult az életük hogy ne álljon fenn egy megcsalás lehetősége
Példa: Az illető dolgozik egy munkahelyen.A kolléganővel szívesen megcsalná a feleségét de mivel nem mer kezdeményezni és a kolléganő se hajt rá ezért semmi sem fog történni köztük,így gyakorlatilag hűséges marad az illető
Azért köszönöm a válaszod 10-es.Szeretnék sok véleményt olvasni erről de sajnos eddig nem sokan írtak pedig mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok
10es vagyok.
Szerintem csak a gyenge jellemek olyanok, hogy azért nem csalják meg a párjukat, mert nincs rá lehetősége. Ha a titkárnő Julcsi rámászik a barátomra munkaidőben, de ő lerázza, na, az hűség. És volt már rá példa, nem is egyszer, hogy munkatársnő ráhajtott, mégis ellenállt. És velem is ugyanígy. A hűség döntés kérdése, nem egy midnenképpen bekövetkező szükségszerűség. Ha te így gondolod, akkor eléggé sajnállak, és mindemellett őszintén nem értem, bizalom és részedről őszinte hűség nélkül mégis hogy akarsz te jól működő kapcsolatot.
Ui
Ha nem bízol a barátnődben, akkor minek vagy vele?
Elég nagy szemétség..(legalább annyira, mint a megcsalás)
13.
14-es!
Csak a naiv, átverhető gyökerek bíznak. Épeszű ember nem bízik.
15
A kérdés 6 èves
Mèg mindig bízom azóta is a férjemben, közben lett 2 gyerek is..
Szerintem pedig bizalom nélkül nem érdemes élni
16-os!
Te bajod.
Azért írod ezt, mert a homokba akarod dugni a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!