Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti hogyan csókoltok meg egy lányt először, féltek az első csóknál, mire gondoltok olyankor?
Amikor először lekapsz egy lányt, mindig ott lebeg egy pofon esélye is( vagy nagy vagy kicsi, de ott van :) ), szal ez a legparásabb csók minden kapcsolatban.
De én a hosszú, lágy csókot preferálom, sok játékkal, ez mindig bejön. :)
habár nem vagyok srác, de azt tudom, h az én párom mit gondolt, mielőtt először megcsókolt. készült rá. csak a megfelelő alkalmat és helyszínt kereste hozzá, mert azt szerette volna, ha az emlék is ugyanolyan szép lenne, mint maga az élmény. :)
viszont mikor először voltunk "csókhelyzetben", nem mert megcsókolni, épp azért, mint amit írt egy korábbi válaszoló: félt, h elcsattan egy pofon, vagy elmegyek, vagy akármi. nem volt biztos a dolgában. szóval álltunk a pályaudvaron, egymást átölelve, a fejünk összeért a homlokunknál, és ennyi. :) utólag jól megbeszéltük a dolgokat. :)
23L
Hát, én csak izgultam előtte, hogy jól csináljam :)
Egyébként én is azon voltam, hogy maradandóan szép emlék legyen ez a lánynak.. :) És amikor biztos voltam benne, hogy nem kapok pofont, akkor megtettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!