Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdrágább ajándék amivel meglepted az aktuális partneredet?
Magammal,én voltam a legdrágább neki.
Amúgy egy nyaklánc:)
Nem leptem még meg drága ajándékkal a párom, és engem sem leptek meg. Nem az áll mögötte, hogy nem telik rá, vagy spúr vagyok és a párjaim sem voltak azok, inkább az, hogy az ajándékozás a gesztusról szól, arról, hogy valami jó ötletet kitalálsz, valami kedveset, nem pedig a nagy összegről.
Szerintem maximum 20 ezer lehetett a legdrágább ajándék (most nem számolva olyanokat, amikor mondjuk elvittem vacsorázni, és több volt a számla kettőnkre, vagy hasonlók).
Pár napos wellness. :)
Csak egyszer volt ilyen, máskor ennek az árát meg sem közelítő ajándékok voltak.
L20
Valami erintokepernyos GPS ami baromi vekony, bluetooth meg minden meg tud egy csomo dolgot kicsit tobb mint 100 ezer forint volt de nagyon orult neki:-))))
De a legdragabb ajandek az egy Tweed zako volt amit az apukamnak vettem, atvaltva kb 250-300 ezer forint.
Nem az a lenyeg, hogy mit adunk hanem az a boldogsag az arcukon amikor latni h orulnek annak amit kaptak...az megfizethetelen es minden penzt meger:-)Anyunak is most veszek ajandekot meg nem tudja, es mar most sajnalom h nem latom az arcat amikor kinyitja....Imadok adni azoknak akiket szeretek. A ferjemnek is mindig veszek valamit es jo latni h orul, de valojaban o annak a GPS-nek orult a legjobban:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!