Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy Dilemma.2 nőt szeretek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Dilemma.2 nőt szeretek?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Együtt élek a párommal már több mint 1 éve, jól megvagyunk. De van egy koleganőm akivel haverok vagyunk bár én mindig tudtam hogy többet szeretne de mindig betartotta a határokat amig elmehet. A párom mostanába nagyon sokat dolgozik, amikor hazajön akkor is hulla fáradt probálok megértő lenni de mégis elhanyagolva érzem magam, és sűrűsödnek a viták nem nagy dolgok de mégis vita...Gondolom ebböl kifolyólag adódik hogy azt vettem észre hogy a koleganőmmel eggyre több időt töltök együtt a melóba, eggyre többet gondolok rá stb. És hogy talán kezdem megszeretni. Mit tegyek? Itthon naggyábol minden rendben... és mégis vonz a másik...

2015. máj. 16. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Talán le kéne ülnöd és beszélgetni a pároddal,nem egyből mással lenni,meg szarni az egész kapcsolatodra!Ha nem sikerül megbeszélni,felnőtt emberek módján,akkor kiléptek a kapcsolatból.

"Itthon nagyjából minden rendben"Már hogy lenne,ha vitáztok pároddal!Meg elhanyagolva érzed magad!

2015. máj. 16. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!