Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, titeket zavarna az egy lányban, hogy nem érez szagokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Vagy ettől még el tudnátok képzelni vele egy kapcsolatot?2015. máj. 15. 17:30
11/19 anonim válasza:
Srácok azért nem süket a csaj csak nem érez szagokat... :D
12/19 anonim válasza:
Legalább nem kéne aggódnom, hogy lám, ma is leizzadtam, biztos nem akar majd a közelembe sem jönni!
Egy ilyen biztos nem zavarna... ;)
13/19 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, köszi mindenkinek! :)
2015. máj. 15. 21:19
14/19 anonim válasza:
Én az esetek többségében egyáltalán nem érzek szagokat, de még soha nem zavarta egyik barátomat se. Kivéve persze, ha fél napig wc-re futkostam a romlott kaja miatt, mert ilyen is bőven előfordult. :) A mostani barátom rendszeresen szagolgatja a hűtőm tartalmát, és ha olyan van, hogy ágyneműcsere, vagy pisiszagú alom (kisállatom van), akkor szól, de nem zavarja, mert tudja, hogy átlag emberrel is előfordul, hogy elfelejt időben ágyneműt cserélni. Például vele is. :)
15/19 A kérdező kommentje:
Én már születésem óta nem érzek szagokat, úgyhogy mondhatni hozzászoktam. A főzéssel is elég jól megvagyok, már régen fordult elő, hogy bementem a szobába, és elfelejtettem, hogy sül vagy fő valami, és ugye nem éreztem a szagát, és szénné égett az egész. :D Ami viszont a jó oldala, hogy nem éreztem, mikor 25 fiú tesi után betódult egy terembe, és a többi lány alig kapott levegőt. :)
2015. máj. 15. 22:17
16/19 anonim válasza:
Hát ez csak akkor jelenthet hátrányt, ha valami veszélyes anyag közelében dolgozol, vagy nyitva felejted a gázt. Egyébként semmilyen más módon nem fogja befolyásolni azt, hogy hogyan ítél meg egy srác :D Nekem több ilyen ismerősöm is van. Ha nem mondták volna el a párjaiknak, azok kb. észre sem veszik.
17/19 anonim válasza:
Kérdező: össze kellene jönnünk. Én csak a nagyon erős szagokat érzem, szóval általában nem zavarnák egyikünket sem a mindennapi problémák, viszont a gázrobbanást vagy az étel szenesítését meg tudom előzni :D
18/19 anonim válasza:
Nekem a foggatlotol ment el a szaglasom. N
19/19 A kérdező kommentje:
Meg még akkor jelentett hátrányt, mikor nem vettek föl oda, ahol szerettem volna továbbtanulni 8. után. Aztán teljesen más szakma felé sodort az élet, amit imádok, most vizsgáztam le belőle, föl is vettek a céghez, szóval mintha a sors akarta volna, hogy így legyen. Szóval csak mindennek a jó oldalát kell nézni. Nem pedig azt, hogy jaj, most nem érzem a virágok illatát, hanem inkább azt, hogy nem érzem, mikor a kutya befingik az autóba... :D
2015. máj. 16. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!