Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt minek neveznétek? Találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minek neveznétek? Találkoztatok már ilyennel?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám. Beleszerettem. Azt hittem barátok vagyunk, nagyon jól elvagyunk. Most elmondta, hogy tudja, hogyan èrzek. Nagyon sokat adtam neki érzelemben szerinte. Azt mondta több vagyok, mint egy barát, de képtelen most kapcsolatba lépni bárkuvel is. ( most zárt le egy öt èveset)

De annyira aranyos, hogy foglalkozik velem most is. Nagyon bántja, hogy szerinte csalódtam benne ès èn nem ezt èrdemlem.

Kèrdezte hogyan tudna most segíteni, mit tegyen, hogy jobb legyen nekem? Mondtam, hogy ne foglalkozzon velem meg ezzel az egésszel. Azt válaszolta, hogy képtelen nem foglalkozni ezzel.

Most szerintetek ez mi? A szívem szakad meg.

2015. máj. 15. 12:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy mostanság nem akar. Előre tudja hogy most csak fájdalmat okozna és tudja mennyit csalódtam, nem akarja, hogy benne is.
2015. máj. 15. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell ebbe mást belelátni. Miért lenne valaki álszent, mert megmondja kereken, hogy nem akar kapcsolatot? Akkor már bunkóznia kellene a másikkal vagy mi? Normálisak vagytok?

Az meg szerintem elég nyilvánvaló, hogy az van amit mond, főleg ha egyébként is rendes embernek ismered. Nem akar most kapcsolatot az előző miatt, később meg kitudja.

2015. máj. 15. 12:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Veled értek egyet! Csupán azt nem értem, hogy egy elutasítás után miért bántja ennyire, hogy érzem magam? Miért nem hagy a bajommal magányomban örlődni?

Bár nem próbálkoztam be, elmondta, hogy érzi az érzéseimet, és elbeszélgettünk.

2015. máj. 15. 12:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Minden kollégánk azt pletyizi amúgy, hogy együtt vagyunk. Fogalmunk nincs mi oka.
2015. máj. 15. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy mivel beleszerettél, máshogy is viselkedsz vele. Kedvesebb vagy vele, máshogy nézel rá stb. Azért ez feltűnhet a másiknak, és ő észre is vette. Gondolom ő is kedvel, meg valamilyen szinten úgy érzi, hogy ő is felelős a dologért, ezért szeretne segíteni.
2015. máj. 15. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem a lelkeddel akar foglalkozni, és pontosan tudja hogy mit akar: barátság extrákkal kapcsolatot akar Veled.

Azaz úgy kezelgetne egy ideig, minden kötöttség nélkül, hogy társként nem vállalna fel, így semmilyen elvárásod sem lehet vele szemben.

Puhít, hogy erre Te kérd...

38F

2015. máj. 15. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez süket duma továbbra is. Ilyen nagy "aggódom a lelkedést" süketelést pasi ok nélkül nem nyom le. Kapcsolatot nem akar, ebben szerintem nem hazudott, de oka van annak, hogy ilyen korrektül és borzasztóan aggódik azért, hogy te hogy is érzed magad.
2015. máj. 15. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy van neki oka, de az melyikőtöknek fáj ennyire? Mi ebben az álszenteskedés? :D Nem hazudott (vagyis nem tudunk ilyenről, de a leírtak alapján nem), nem akart tőle semmit (ilyen barátság extrákkal meg hasonló hülyeségeket se).

Nem áltatja a lányt semmivel, de azért mekkora szemét, hogy bűntudata van mert csalódást okoz. Nem mindenki akkora nulla érzelmileg, hogy bárkit röhögve elküld, aki bepróbálkozik nála, aztán meg még belerúg kettőt minden nap, mert milyen jó buli, ő szeret, úgyis megbocsát én meg jót szórakozok. Képzelem, milyen embereket ismertek, ha mindenki ilyen sunyi, bármit tesz, bármit mond azzal csak ártani akar. Ha meg igent mondott volna a férfi, azért lenne szemét, ha elküldi a bánatba, akkor meg azért. Ti se vagytok elégedettek a világon semmivel.

2015. máj. 15. 14:20
 19/20 Carragher_x ***** válasza:
"Ilyen nagy "aggódom a lelkedést" süketelést pasi ok nélkül nem nyom le." - neked, amit a hozzászólásaid alapján meg is értek.
2015. máj. 19. 01:44
 20/20 A kérdező kommentje:

Azóta ott tartunk, hogy élvezzük egymás bizalmát, sok mindent megbeszélünk. Sokszor feljön a téma, ha én felhozom, hárít, de ő sokszor tesz rgy egy utalást, ami furi, mert olyan, mintha lenne kötődésünk, de nem tudom mi van velünk most. Párkapcsolatot nem akarunk, szex miatt kihasználni egymást pláne nem akarjuk. Akkor miért állunk így egymáshoz? Ő nem akar kapcsolatot, én belevágnék.

Pl vett egy új motort, rögtön mondta, hogy kipróbáljuk?

2015. aug. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!