Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt minek neveznétek? Találkoztatok már ilyennel?
Van egy kollégám. Beleszerettem. Azt hittem barátok vagyunk, nagyon jól elvagyunk. Most elmondta, hogy tudja, hogyan èrzek. Nagyon sokat adtam neki érzelemben szerinte. Azt mondta több vagyok, mint egy barát, de képtelen most kapcsolatba lépni bárkuvel is. ( most zárt le egy öt èveset)
De annyira aranyos, hogy foglalkozik velem most is. Nagyon bántja, hogy szerinte csalódtam benne ès èn nem ezt èrdemlem.
Kèrdezte hogyan tudna most segíteni, mit tegyen, hogy jobb legyen nekem? Mondtam, hogy ne foglalkozzon velem meg ezzel az egésszel. Azt válaszolta, hogy képtelen nem foglalkozni ezzel.
Most szerintetek ez mi? A szívem szakad meg.
Lány vagyok.
Ez csupán sajnálat?
Szerintem két lehetőség van:
1. valóban sajnálat, nem akarja, hogy munkahelyi pletyka legyen belőle és esetleg az legyen a vége, hogy a kolléganők között rossz híre lesz.
2. tényleg az van amit mond. Érzi, hogy nem tudna helytállni most egy kapcsolatban, de nem vagy közömbös számára. Vagy elfogadod és békén hagyod, vagy közeledsz felé, de az nagyon nehéz, hogy ne csak lelki szemetesláda legyél, hanem észre se vegye és belédszeressen és bele merjen vágni a kapcsolatba
Kedves Hármas!
Ezt meg is beszéltük.
Most nem védem, de totál korrekt az életben is. Megkérdeztem mit jelentek most? Azt mondta nem tudja.
Korábban is mondta, hogy ő most alkalmatlan egy kapcsolatra. Csak eddig nem tudtam, hogy több vagyok, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!