Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a párotoknak botrányos lenne a helyesírása?

Figyelt kérdés
Szó szerint botrány, minden mondatában 5-6 durva hiba.
2015. máj. 15. 11:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Rohadtul zavar, de minden masban nagyon jo... Osszessegeben most kivetelesen nem annyira zavar, de azert beszolok, ha latoM az irasat... :)
2015. máj. 15. 11:58
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Nálam az egyik perdöntő tényező, hogy milyen egy nő helyesírása, stilisztikája, mondatszerkesztése, ill. a mondandójának logikája. Az enyém sem tökéletes, de van egy bizonyos szint, ami alatt azt mondom, hogy "ez a csaj hiába bombanő, köszönöm, de kihagyom".
2015. máj. 15. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Igen, már az 1-2 hiba is nagyon szemen tud ütni. Szerintem ez jól megmutatja egy ember jellemét... Hogy milyen igényes a valódi életben.
2015. máj. 15. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem írásban kommunikálunk egymással.
2015. máj. 15. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
igen, mivel a helyesírás árulkodik az intelligenciáról és nekem egy műveletlen, ostoba valaki nem kell társként. persze most nekem esnek majd biztos, hogy 'és ha diszlexiás?' .. igen, a helytelenül íróknak kb 5%-a SE diszlexiás, a legtöbb egyszerűen igénytelen és buta.
2015. máj. 15. 13:04
 16/21 bollocks ***** válasza:
56%
Mijért kelene hogy zavarjon?
2015. máj. 15. 13:06
 17/21 anonim válasza:
56%
Igen, nagyon zavarna.
2015. máj. 15. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Össze sem jönnék ilyennel! :D
2015. máj. 15. 17:39
 19/21 anonim ***** válasza:

A ferjem diszlexias es kulfoldi ez azert jo mert momdjuk este csetelek egy baratommal es akkor megkerdezi, h azt a szot hogy irjak, szal eloszor jusson eszembe h mit jelent a szo es utana meg betuzzem is le:-))))

Es kepes percenkent megkerdezni, h mit es hogy irnak egyebkent a szulei is ilyenek es tokre sajnalom oket mert elkepszto frusztraciokat okoz bennuk:-)

Jaaaa meg mielott kiir valamit a feszbukra mindig megker h ellenorizzem a helyesirasat, ha kommentel egy poszt ala szinten ellenoriznem kell, de tobbnyire ez a percenkent " ez hogy irjak" megy....

Es akkor kezdodik az "A" for alfa ...es a tobbi:-)))

Mazli, hogy mindig jo nyelvtanos voltam ez pedig az idegen nyelveknel sem valtozott, szoval fejbol fujom a megoldasokat kiveve akkor, ha nem ismerem az adott szot vagy nem lattam meg leirva (ilyen 5 ev alatt ketszer fordult elo, szoval mindig tanulok valamit:-)))

2015. máj. 15. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon zavar az ilyesmi.
2015. máj. 15. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!