Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az ilyen nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le az ilyen nőket már manapság?

Figyelt kérdés

pl mondják hogy a nőnek a konyhában a helye meg otthon meg ilyenek de amikor meg egy nő azzal áll elő hogy ő inkább lenne otthon a konyhában meg háztartásbeli meg gyereket szülni akkor már lenézik hogy ingyenélő meg naplopó...pedig ez is egy munka és régen is így volt..

Akkor még se ezt akarják vagy minek mondják?!

2015. máj. 15. 09:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
31%

Ha megszeretek valakit, ha valakibe beleszeretek, minimális szinten számít a külső. Nekem a férjem pont olyan vonzó 90 kilósan (170 cm), mint 67 kilósan volt. Mikor egyszer ezt itt leírtam az oldalon, többen nekem is jöttek, hogy ezt nem hiszik el. Én meg őket nem értettem, mikor olyan fontos hangsúlyt helyeztek a külsőre.

Én a másik tulajdonságai, jelleme, viselkedése, értékrendje alapján tudok beleszeretni valakibe.

Az előző barátom például alacsony volt, kopaszodó, csúnyácska, öregedő és én halálosan szerelmes voltam belé.

Nem vagyunk egyformák abban, kinek mi élvez elsőbbséget, kinek mi mennyire lényeges ahhoz, hogy valakit szeressen.

2015. máj. 15. 15:34
 22/23 anonim ***** válasza:
53%
21-es megleptél. Azt ugye tudod, hogy nagyon kevés olyan van mint te? Több ezer emberből ha egy osztja azt amit te mondasz. Igen én azt érzem, hogy a nők nagyon is külső szerint osztályoznak. Nem úgy hogy egyik ilyen vagy olyan. De nagyom megnézik a súlyát az ápoltságát egy férfinak, meg hát a férfias jellemzőit. Utána jön a belső tulajdonság ami ugyan úgy fontos. A nők 99%-a így osztályoz. Ezért mondta, hogy te egy kivétel vagy.
2015. máj. 15. 16:03
 23/23 anonim ***** válasza:
19%
8-as, azt, hogy egy nő miben vetődjön alá, majd a nők meghatározzák, köszönik szépen.
2015. máj. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!