Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az ilyen nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le az ilyen nőket már manapság?

Figyelt kérdés

pl mondják hogy a nőnek a konyhában a helye meg otthon meg ilyenek de amikor meg egy nő azzal áll elő hogy ő inkább lenne otthon a konyhában meg háztartásbeli meg gyereket szülni akkor már lenézik hogy ingyenélő meg naplopó...pedig ez is egy munka és régen is így volt..

Akkor még se ezt akarják vagy minek mondják?!

2015. máj. 15. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
9-es. Ha neki, ez így jó és van pénzük megtenni akkor miért ne lehetne így.Nekem a nagyszüleim vidéken laktak. Nagymamám aki nem él 12 voltak testvérek. A nagypapám 11 -en. Népes família. Dédmama soha nem dolgozott. Csak a háztájival a háztartással és gyerekekkel foglalkozott egész életében. A gyerekei akik még élnek azok mennek a sírjához minden alkalommal azt kívánják csak egyszer visszajönne a mama mert ő nélküle sok minden már nem jó. Mert ezek az asszonyok az egész kis lényüket odaadták azért, hogy boldogságban neveljék fel fiakat vagy lányaikat. Ma egy nő reggel estig dolgozik és úgy érzi neki mindent lehet. Miért ne dohányozhatna, miért ne ihatna, miért ne bulizhatna a barátnőivel. Ki a szarnak az a szaros gyerek. De ha mégis ott van akkor lehet mindent a férfire tukmálni. Nehogy már azt higgye mert belém merte rakni akkor neki is mindent meg kel csinálni. Így gondolkodnak a mai nők. De egy emberöltővel ezelőtt a mamák nem mertek így gondolkodni. Mennyivel boldogabbak voltak fiaik és lányaik. Én csak tudom mert én is itt ültem kicsi fiúként a tanyán és mennyi jóságot és szeretett kaptam a dédmamától. Ma is vissza sírom.
2015. máj. 15. 11:13
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
10-es Teljesen igazad van!!!
2015. máj. 15. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem lenne gond a hagyományos felállással sem, ha nem lenne szükség két keresetre egy háztartásban az emberek nagy százalékánál.

Mert gyereket szülni meg otthon lenni nem igazán lehet nettó 150e. összbevételnél, ha csak a férfi dolgozik.

2015. máj. 15. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
13-a teljesen igazad van. Ha lenne csak megközelítőleg egy diplomás embernek ma Magyarországon 400-450ezer forint bevétele akkor/ ami máshol teljesen átlagos fizetés ugyanazokkal az árakkal/ lehet ilyen családunk. de nincs és ezzel családokat zúznak szét. Nincs gyermek mert minek? A propaganda pedig az, hogy egy nő nehogy már ilyenbe gondolkodjon mert az a sok mocskos férfi nem hagyja őt kibontakozni. Így nem is lesz már nagyon hagyományos család. De nekünk férfiaknak ez a feminista provokáció az van!
2015. máj. 15. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
Én kimondottan utálok dolgozni,nem is dolgozok,és nem is titkolom :) Akinek tetszik,tetszik,akinek nem nem :) Ezt velem együtt el kell fogadni,nem fogok színészkedni ebben a témában.És nem érdekel mit gondolnak erről mások,ők dolgozzanak csak,én addig pihenek.Legalább 50 évesen nem leszek lestrapált a munka miatt.
2015. máj. 15. 11:47
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
15-ös- Egyet nem mondtál férfi vagy vagy nő? Ha férfi vagy akkor igenis a munka az amit becsülendő és nem a semmit tevés. Miből is élsz meg a csalásból? ha nő vagy akkor is elítélendő. Ha egy nő dolgozik egy cégnél megbecsülendő. De ha otthon háztartást vezet és gyerekeket nevel mos főz takarít az is munka! Sőt! Nagyon is becsülendő egy ilyen nő, hogy vállalja a családért. Tehát ha férfi vagy és nem akarsz dolgozni akkor eltartanak, mit tudom én hogyan, vagy lopsz. Ha nő vagy és semmit nem akarsz dolgozni akkor eltartanak vagy kur.a vagy.
2015. máj. 15. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Inkább arról van szó, hogy meg kell találni a megfelelő párt az embernek. Tehát jó, ha hasonló az értékrend. A férfiak sem egyformák.

Azt sem mondanám, hogy a dolgozó lenézi a nem dolgozót, vagy fordítva.

A lelkileg nyomorék, visszamaradott, szűk látókörű ember nézi le csak a másikat azért, hogy nem úgy szeret élni mint ő (ha ezzel senkit nem bánt).

Amúgy ez minden család saját döntése.

2015. máj. 15. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:
26%
17-es. Na ezzel van a nagyon nagy baj. Így nincs megfelelő pár. Nem is lehet. Megalkuvás van. Vagy lemondok a családról. Itt vagyok például én. 188 cm 90kiló-s férfi vagyok. Egészséges nem iszom nem dohányzom. Tudok akár 20 gyereket is nemzeni. Én szeretnék egy magamhoz mérten jól szituált feleséget. Aki mondjuk csinos úgy 175 magas és olyan 60kiló és szeret sportolni ahogy én. Tehát egy szép nő. Nekem mondjuk nincs annyi pénzem és albérletben lakom és kilátásom sincs ebből kitörni. A hölgynek tetszem mert én lennék a hozzá illő férfi de ő inkább válassza a külföldi barátját még ha nem is néz ki úgy mint én mert két háza és sok pénze van és Osztrák állampolgár. A hölgy szeretne két gyermeket és viszonylagos jólétet amit én nem adhatok meg. Nekem annyi maradhat, hogy szeretkezhetek egy két jó nővel de férjnek nem akarnak. Vagy elvehetem a Julcsit vagy a Katát akinek még ennyi sincs és örülnek a szülei hogy már nem kell otthon eltartani. A Julcsi vagy a Kata nem az én igényem. 160cm 83 kiló lapos mellű. Elveszem mert nem találok mást és már elmúlok harminc éves és szeretnék családot. Julcsi mondjuk egy gyerek szülése után még jobban elhízik lesz 110 kiló és én nekem már nincs arra igényem hogy vele legyek. Vagy megcsalom vagy elválok. Nekem még mindig az én régi ideálom tetszik akivel lehettem de nem lehetett az enyém mert már Ausztriában él. Most vagy alkoholista leszek vagy elmenekülök. Mert negyven évesek rájövök, hogy soha nem tudok annyit előteremteni ami egy családnak szükséges.De mást nem tudok szeretni csak azt akit szeretnék!! Most már érthető? Ma Magyarországon ez a tendencia!
2015. máj. 15. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
18-as, sajnos én ezzel a "jó külső = szerelem" lelkivilággal nem tudok azonosulni, ez nekem teljesen idegen, felfoghatatlan, megérthetetlen sőt egyszerűen elképzelhetetlen. De elfogadom. Igen, így nehéz életre szóló, jó kapcsolatot találni.
2015. máj. 15. 15:15
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
19-es. Ha neked valaki teljesen mindegy hogy néz ki. Ahhoz azért kell bátorság. Nekem ki kell hogy nézzen valahogy. Én nem tudok olyan nővel lefeküdni aki nem tetszik. Egy szép ápolt nőies nő aki jól néz ki, csak izgatóbb mint aki semmit nem add magára. Lefolyik a hája vagy, zsíros a haja, vagy nem úgy tisztálkodik. Ha nincs benne semmi nőiesség. Ha egy lány nekem fiús soha nem lenne a szeretőm. Nekem egy elhízás bizonyos súly fölött is igénytelenség. Szóval én meg azt nem értem, hogy neked ez hogy hogy nem számít?
2015. máj. 15. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!