Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod mennyire van megeléged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod mennyire van megelégedve a főzési tudományoddal?

Figyelt kérdés
Átlagosnak tartja,vagy kapsz dicsérő szavakat,vagy már történt olyan hogy kiborította az ételt ? Ha a nő főz a férfinek,elé rakja a kaját,mennyire számít kiszolgálásnak ez ?

2015. máj. 15. 07:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudok főzni (csak pár alap dolgot), de ez nem zavarja, szerencsére nincsenek túl nagy igényei ilyen téren. Próbálok fejlődni, új dolgokat kipróbálni. Általában még azt is megdicséri amiről tudom, hogy nem lett jó. Azt szoktuk mondani, hogy ha főzni nem is tudok, de ha rendelni kell abban jó vagyok :D
2015. máj. 15. 23:27
 22/22 A kérdező kommentje:
Rendelni azt én is tudok ha szükséges :D
2015. máj. 15. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!