Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod mennyire van megeléged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod mennyire van megelégedve a főzési tudományoddal?

Figyelt kérdés
Átlagosnak tartja,vagy kapsz dicsérő szavakat,vagy már történt olyan hogy kiborította az ételt ? Ha a nő főz a férfinek,elé rakja a kaját,mennyire számít kiszolgálásnak ez ?

2015. máj. 15. 07:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mindig megköszöni és 90%-ban mondja is, hogy finom. Szereti a főztömet, elég gyakran dicséri, de a mi ízlésünk elég hasonló. Neki ízlik, de lehet, hogy másnak nem ízlene. Ez nagyon függ attól, hogy mihez vagyunk szokva, nem feltétlenül a főzési technika miatt van.

Én általában szedek is neki, de nem mindig. Pl. ha leves van vagy pörkölt-féleség, akkor ő szed, mert ő tudja, hogy hígabb vagy sűrűbb részét szeretné.

2015. máj. 15. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Jól főzök, az asszony is szereti a gyerekek is. Együtt tálalunk.

Egy emberről hallottam idáig, aki kidobta az ablakon a leveses lábast... ha kiborítja, hova borítja? :O

2015. máj. 15. 09:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Az édesanyámtól tanultam meg főzni férfiként, nagyon jól főzök. Legalábbis eddig ezt a visszajelzést kaptam mindig. Szerintem fontos, hogy a nő is szeressen, akarjon főzni, ha nem is minden nap. Jó dolog a háziasság, nem robotolást várok el a nőktől, de nekem számít, hogy milyen gyakorlott a konyhában, ha már én is tudok mosni, takarítani is a főzés mellett. ;)
2015. máj. 15. 10:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Eloszor is, azt nem ertem, h egy ilyen kerdesnel mit lehet lepontozni??! Na, mindegy...

Nalunk erdekes a szitu, ugyanis a parom kulfoldi, es nem ismerte a magyar konyhat elottem. 1-2 dolgot most sem szeret (pl a tejfolos dolgokat), de van nehany etel, amit eltanult tolem, annyira izlett neki. Szoval elofordul, h csak magamnak fozok, vagy vmi olyat, amit o is szeret. Egyebkent pedig o is nagyon jol foz es szeret is fozni. Teljesen felvaltva szoktunk fozni. Van, h en csinalom az eloetelt, o meg a foetelt, vagy o a hust es hozza a szoszt, en pedig a tobbfele koretet :) En szeretek sutni es egesz jol is tudok, a parom pedig nagyon szeret mindent, amit sutok :)

2015. máj. 15. 10:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem panaszkodik. HA valami nem ízlik, akkor otthagyja, vagy ha meg is eszi, megmondja hogy máskor inkább ne csináljak. De ez csak újdonságok esetén szokott előfordulni. De van olyan, is, hogy teljesen elzárkózik bizonyos ételektől (pl. mindig is, és azóta is azt hallgatom, hogy ő aztán sose enne meg indiai ételt, mert már próbálta és még a sütinek is currí-íze volt, és hát fujjj) de ha én készítem megeszi, sőt kéri, hogy gyakrabban legyen.

Csak a fakanálforgatás gyakoriságával lehetne baja, általában heti 2-3 alkalommal főzök csak.

Sose borított ki ételt, hatalmas tiszteletlenség lenne a részéről.

Nem hinném, hogy a főzés, és a kitálalás kiszolgálás lenne.

2015. máj. 15. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen elégedett, szokta mondani, hogyha becsődül a munkahelyünk nyitunk egy éttermet.

Mikor ki szed, egyszerre ülünk le nincs kiszolgálás. Nem borított ki soha semmit szándékosan, a hajára is kenném ha ilyet tenne.

2015. máj. 15. 11:10
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

20 kilót hízott, mióta én főzök. Szerinted? :D

Igen, meg van elégedve és mindig megdicsér. Olyat soha nem csinált, hogy kiborította volna a kaját, de még az sem, hogy olyan nagyon rosszat mondott volna rá.

Nem érzem kiszolgálásnak, nálunk a főzés alapból az én dolgom, mert a férjem nem igazán ért hozzá, nem is szereti csinálni, nekem meg ez a hobbim. Viszont ő meg más házimunkákat vállal magára.

2015. máj. 15. 14:17
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

"20 kilót hízott, mióta én főzök."

És ez szerinted pozitív dolog? Mert szerintem nem, és nem is annak a jele, hogy jól fözöl!

2015. máj. 15. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Igen, 18-as, nagyon pozitív dolog. Nem egészségtelenül kövér, épphogy csak van egy kis pocakja, ami nagyon szexi. Amúgy túl sovány volt. Persze úgy is tetszett és szerettem, de így csinosabb.

Azelőtt sokszor csak bolti, konzerv kajákat evett.

Most jobban néz ki, egészségesebb.

Szóval amiről nem tudsz semmit, arról ne írj butaságot, kár így ismeretlenül kötözködni.

Köszönöm! :)

2015. máj. 15. 19:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor én is leírom ha mindenki ilyen részletesen leírta :) A párom perfekt főzésben,saját magától tanulta,a legegyszerűbb ételeket is frankón feldíszíti,és érdekesen tálalja,megismerkedésünk elején,mindig ő főzött valamit,aztán átvettem én a stafétabotot,így 80%-ban én főzök,én is magamtól tanultam.Másképp csinálok dolgokat,nálam erőteljesebb a fűszerezés,meg az erőspaprika használata,de szereti amit csinálok,egy kajára se mondta hogy nem ízlik neki,szerencsére mindent megeszik :) Ő pedig a különlegesebb fűszereket részesíti előnyben,amikhez nem nagyon értek,és különféle országok eledeleit készíti sokszor.
2015. máj. 15. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!