Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lenne fura, ha írnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne fura, ha írnék egy fiúnak akit csak látásból ismerek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, ő nem valószínű, hogy ismer engem, valószínűleg a nevem sem tudja. Nem beszéltünk soha, de látásból ismerem. Facebookon megtaláltam, szerintetek mennyire gáz ha írnék neki? Nem fog hülyének nézni? Fiúk, ti mit szólnátok, ha egy ismeretlen lány írna nektek, aki látásból ismer titeket?

21/L

2015. máj. 14. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jajj ez az ingyen luk hülyeség... ha rendes a srác, akkor nem. Ez butaság.

Szerintem is legyél egyértelmű. Az ismerkedésben még nincs semmi. Nem kell egyből szobára menni és nincs gond. Ennyi.

Nem csak gyökerek vannak ám...

2015. máj. 14. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Jól látod a dolgot "HA" rendes srác. Ezt nem tudhatod.

Viszont amit tudhatsz az az, hogy srác, innentől kezdve szexet akar. És ha tudja hogy bejön neked, akkor azt gondolhatja hogy nyert ügye van, udvarolni nem kell, 1-2 randi, és nyomás az ágy.

Ez a smiley-s megoldás tetszik amúgy. Próbát megér. Ha arra nem felel pár napra rá próbálkozz szöveggel, szépen lassan.

2015. máj. 14. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Mert a nők nem szexet akarnak, hanem bélyeggyűjteményt nézegetni, ugye? :D Ugyan már...
2015. máj. 15. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!