Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zúghatok bele olyasvalakibe, akit nagyjából csak látásból ismerek?
Figyelt kérdés
És már hónapok óta képtelen vagyok elfelejteni... de elérhetetlen, így muszáj lesz...2014. febr. 14. 17:16
1/6 anonim válasza:
Én 7 éve vagyok belezúgva egy lányba, azóta személyesen is ismerem, de nem mondtam el neki még...
2/6 anonim válasza:
Úgy, hogy roppant felszínes vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
#1: Még? Vagyis el fogod mondani? Hogy tudod ilyen régóta eltitkolni, ha már személyesen is ismered? Elvégre ez valamennyire látszik, érződik a viselkedésen...
#2: Tudom, ezért is írtam a kérdést, mert nem értem, pusztán a külső hogy foghat meg ennyire. Jópár emberre mondhatom azt, hogy jól néz ki, de nem játszódnak le bennem olyan kémiai reakciók, amiktől "pillangók vannak a gyomromban", mikor meglátom őket, mint annál, akiről a kérdés szól. Egyébként a kisugárzása miatt figyeltem fel rá, nem a külseje miatt, bár ez nem igazán számít...
2014. febr. 14. 17:45
5/6 anonim válasza:
nekem is ez volt csak a polyén hogy a srác nem is nézet jol ki, barátnöim is mondták h mi tetszik benne ennyire?! mai napig nem jöttem rá, soha egy szot nem beszéltünk csak nétük egymást...
6/6 anonim válasza:
Ez jó kérdés,én is így vagyok valakivel,és folyton érzem a "pillangókat" a gyomromban,igazából zavaró egy dolog,de hát nem direkt csinálom..pedig én is csak látásból ismerem.Viszont el akarom felejteni,mert úgy érzem nem is az esetem,csak ez az érzés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!