Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örültök hogy most már jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örültök hogy most már jobban elkülönülnek a 14 éves kislányok kérdései?

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 21:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
elkülönülnek? nem vettem észre...
2015. máj. 14. 22:35
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem sokat jártam a Szerelem, szex kategóriába így engem annyira nem érintett meg, én kicsit viccesnek tartom az emberek felháborodását. Azt megértem, hogy a tiniknek ez nem feltétlen fog jót tenni, mert a legtöbb felnőtt feléjük se fog nézni, de mindenki tudja, hogy lesznek átjárások.

Na de a látogatottság miért csökkenne annyira, hogy bezárnának? Ez csak 1 kategória... Szerintem a gyakori sokáig meg fog élni a sok kisdiákból akik másokkal akarják megíratni a házijukat vagy ki akarnak másokat is kérdezni, hogy az ő anyósuk is egy hárpia, vagy csak őket áldotta meg ilyennel az ég.

Az meg benne van az oldal szabályzatában, hogy ez egy kérdezős oldal, nem apróhirdetés (és nem társkereső). Amúgy morbidnak tartom, hogy valaki név és arc nélkül akar keresni magának párt, nem tudom ki menne ebbe bele, de nem én, az biztos... Ha komolyan gondolod az ismerkedést a másikkal legyen szerintem annyi az emberben, hogy felvállalja önmagát.

Az viszont nagyon érdekel, hogy a sok nőgyűlölő kérdés és válasz hova fog majd koncentrálódni.

2015. máj. 14. 22:35
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"Azt megértem, hogy a tiniknek ez nem feltétlen fog jót tenni, mert a legtöbb felnőtt feléjük se fog nézni, de mindenki tudja, hogy lesznek átjárások. "

nem lesznek... mutass 1 tinit, aki nem úgy fogja érezni, hogy az ő kérdése már a felnőtt kérdések közé tartozim :PP

2015. máj. 14. 22:39
 24/32 anonim ***** válasza:
Pont erre utaltam, hogy úgy is a másikba is fognak írni a tinik. De legalább nem a felnőtt kategóriába kerülnek az olyan kérdések, hogy "Fiúk, nektek tetszenek a türkiz körmök?".
2015. máj. 14. 22:44
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
20 as vagyok, lepontozónak üzenném speciel most egy 19 éves wc-zési problémás kérdés mit keres egy felnőtt kapcsolatos témakörben?
2015. máj. 14. 22:46
 26/32 anonim ***** válasza:

OMG! :O... csak egy kis időre nem lépek fel és máris mik történek...

hát Qrva shit lettek a topikok...

2015. máj. 14. 23:13
 27/32 Bino ***** válasza:

Én a régit hiányolom, annak megvolt a maga feelingje, ez így meg eléggé zavaró. Támogattam volna azt az ötletet, hogy magán a szerelem szex kategórián kellett volna kisebb-nagyobb átalakításokat végezni.

Egy dolgot hiányolok, ha már újraszervezgették az oldalt.. Hol van a "Lehetek terhes?" kategória?

2015. máj. 14. 23:13
 28/32 A kérdező kommentje:
2015. máj. 14. 23:17
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a világon minden "Lehetek így terhes" kérdését feltették már, csak a keresőt kell használni...:D
2015. máj. 14. 23:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Kellett már egy kis vérfrissítés, nekem tetszik, hogy így szétszedték a korábbi Szerelem, szex kategóriát. Átláthatóbb, és tényleg nem egy ömlesztett szarkupacot látni, amikor a kategóriára kattintunk.
2015. máj. 14. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!