Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örültök hogy most már jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örültök hogy most már jobban elkülönülnek a 14 éves kislányok kérdései?

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 21:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy marhaság. Például, vagyok én, a 23 éves fickó, aki szeret egy 15 évest. Mégis hol tegyem fel a kérdést, mivel mindkét korosztály érintett.
2015. máj. 14. 21:39
 12/32 A kérdező kommentje:
#11 Neked az Egészség-Mentális egészség kategóriát javaslom.
2015. máj. 14. 21:41
 13/32 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem jó ötlet volt, amúgy is a párkapcsolatok témába írtak a legtöbben, de azt meg teljesen ellepték a 14 éves kölykök.
2015. máj. 14. 21:44
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, azt remélem, hogy az oldal gazdái idővel visszaállítják majd a régi állapotot, max. valamelyest finomítva. Nekem is többször válaszoltak mondjuk huszonévesek, és is tudtam válaszolni nálam fiatalabbaknak, most már ez nem biztos, hogy fog működni, így szerintem valami pont elvész majd az oldal eredeti rendeltetéséből. Az idiótákat eddig is lehetett szűrni, csak tökéletesíteni kellett volna a régi kategóriákat stb.
2015. máj. 14. 21:44
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Az egész szét lett barmolva.

A hülyeség itt úgyis korfüggetlen volt, most pedig nem tudja az ember, hova írjon és mit.

2015. máj. 14. 21:48
 16/32 anonim ***** válasza:
86%

Én is most láttam, hogy megszűnt a szerelem,szex és helyette lett ez. Szerintem radikálisan csökkenni fog az oldal látogatóinak száma, bár még az is lehet, hogy ez volt a cél.

Pedig jókat lehetett itt beszélgetni.

Azon amúgy én is nevettem, hogy nem sikerült egy ismerkedős kategóriát kreálni. :D

2015. máj. 14. 21:50
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg lehetett volna oldani úgy, hogy a válaszokban meg van jelölve a válaszoló kora, vagy legalábbis a korskálája. Mondjuk 15-20, 20-25, 25-30, 30-35, stb...
2015. máj. 14. 21:50
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én másképp oldottam volna meg, ahogy Őzike is írja. Elég lett volna a szerelem/szex kategóriát kicsit megtoldani ezekkel az alkategóriákkal, és akkor nem kéne rakás új fület nyitnia az embereknek. Átláthatatlan, kevés az új kérdés, ami nem is mindig baj, de szerintem nem valami praktikus.
2015. máj. 14. 22:02
 19/32 anonim ***** válasza:
79%
#16: Hát ha van olyan hülye valaki, hogy saját maga ellen dolgozik... Én azon lennék, hogy minél többen jöjjenek, nem azon, hogy lekopjanak. Mondjuk az lehetséges, hogy költséges üzemeltetni az oldalt, és így akarják bezárni, a látogatottság csökkenésére hivatkozva, csak ez így furcsa logika. Amúgy meg meglepődtem, mert egyik napról a másikra történt meg az átállás, gyakorlatilag bármiféle értesítés nélkül, legalább valami linket kiraktak volna valahová, ahol elolvashattuk volna, mit is terveznek, esetleg kikérik a véleményünket, hogy mivel vagyunk elégedettek/elégedetlenek stb. De talán a véleményünk utólagos elmondásának lesz valami haszna. Én pl. szeretném vissza a régi struktúrát, csak áttekinthetőbb módon, a réginél több alkategóriával. Sok futóbolond volt itt, az tény, de szerettem ezt az oldalt, így viszont attól tartok, hogy szét fog hullani. Arról meg nem is beszélek, hogy mennyivel lesz több értelme annak, ha mondjuk a tini kategóriát nem fogják látogatni az idősebbek, a szerencsétlen gyerekek meg majd egymás hülyeségeiből és tapasztalatlanságából fognak "okosodni".
2015. máj. 14. 22:05
 20/32 anonim ***** válasza:

így most a felnőttekhez kerültek az idétlen kérdések(pl " baj hogy nem tudom elsírni magam a baráto előtt?")

ismerkedésre meg ott vannak a társkeresők fényképpel, nem itt(anonym oldalon!) kellene új rovat..

2015. máj. 14. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!