Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Még évekkel ezelőtt szakítottunk az exemmel. Szakítás után barátok maradtunk (tudom, nincs barátság stb.). Aztán mindkettőnknek lett másik kapcsolata. Amikor az ő párja megtudta, hogy még mindig beszélgetünk, "jóban vagyunk", akkor elég nagy "botrány" lett belőle, és megszakítottuk a kapcsolatot.

Mostanában viszont gondolkodom azon, hogy esetleg felhívom, vagy megkérdem, hogy mi van az exemmel, mert azért jókat beszélgettünk, ezek hiányoznak. (A párkapcsolatommal nincs gond, nem ezért.)

Szerintetek ezek után ez gáz volna? Hagyjam inkább ezt most már a francba?

30 körüliek vagyunk

2015. máj. 14. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Minek?

De te tudod.

2015. máj. 14. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, fontos ember az életedben, természetes, hogy szeretnél tudni róla. Én felhívnám.
2015. máj. 14. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak attól tartok, hogy úgy fog tűnni, mintha "nyomulnék". Holott tényleg csak barátilag közelednék.. a párja meg nem tudom hogy reagálna... szóval ezért olyan kellemetlen.

2015. máj. 14. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ha hiányoznál neki, ő keresne.

engem 13 évnyi barátság után tettek kispadra egy lány miatt..ekkor tudtam meg ki is ez a "barát"...

2015. máj. 14. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Tippelek:

Véletlenül jött éppen most ez elő, amikor kissé elhidegedtél a jelenlegi párodtól, vagy esetleg nem rég szakítottál az előzővel?

2015. máj. 15. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem kopogtatnék többet olyan ajtón,amely zárva van előttem,ilyen vagy amolyan okokból.Megtanultam a leckét,hogy aki hiányol,az úgyis keres,ha meg nem,nem éri meg az energiát az egész.Ráadásul az exedéknél még ki is borítanád a bilit ismét,ami nem biztos,hogy megéri.
2015. máj. 16. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!