Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső tulajdonságokkal rendelkezik álmaid nője?
jó teste van,én a fekete hajúakat szeretem nem a szőkéket
és no gag reflex.nyamm
arcra meg nem lehet leírni.Az ilyen sunyi pofájú jön be.
Természetesen szép, semmi mű mell és feltöltött száj meg nagyon erős smink. Testben arany középút. Vagyis se túl nagy mell, se túl kicsi, a magassága se alacsony, se nagyon magas, alkata se kövér, de nem is gebe. Haja hosszú, természetes színű. Megjelenése nőies, szexi de kifinomultan.
pl: [link]
A 72% szerintem az a leszbikussá lett szerencsétlen, aki az análszexszel kapcsolatos kérdéseket is állandóan telesiránkozza.
Nekem amúgy: szőke, szürke vagy kék szem, kb. 150-155 centi magas, nagy segg, vékony derék, nagy mell (de nem tejcsárda).
Nőként idepofátlankodtam, de ha már itt vagyok akkor írnék is!:)
Most mindenki az ideálját küldte el, írta le. Kicsit sem hasonlítanak a képek, például amit a 13-as küldött még csak nem is egy nagymellű szőke bombázó(mellesleg szerintem nagyon szép lány!). Lehet, hogyha ezek a nők jönnéknek szembe velük az utcán, akkor simán elhaladnának mellettük, kell azért egyfajta kisugárzás is ám, meg mint írtam, ezek csak az ideáljaik, teljesen más karakterű nő is megfoghatja a őket. :)
Kicsit fáradt vagyok, de remélem érthetően írtam le mire gondoltam, ha nem akkor újraírom:)
Kb. 170 centi magas, 45-50 kiló, gyönyörű arc, mosolygós tekintet, hosszú barna haj, nagy barna szempár, feszes bőr, kicsi méretű cicik, formás lufipopsi.
Nagyjából ez most az ideálom, talán mert mostanában egyetlen valaki tetszik komolyabban, s ezek az ő tulajdonságai. Ez viszont nem jelenti azt, hogy bárki mást elutasítanék, aki szőke, alacsonyabb, nagyobb mellű, kék szemű stb. Nem utasítok el valakit csak azért, mert zöld a szeme, vagy vörös a haja.
IGAZ, KEDVES TÖKÉLETES FÉRFIRA VÁGYÓ LÁNYOK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!