Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire jönne be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire jönne be egy olyan nagyon lányos kicsit b**zis fiú nektek?

Figyelt kérdés

de szeret bujcsizni meg ilyeek és imád együtt lenni sokat meg shoppingolni is :)

kort is írjatok légyszi

2015. máj. 13. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
szóval a kérdés az, hogy bejönnek-e a melegek?!
2015. máj. 13. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:

neeem!

Csak egy érzelmes fiú :)

2015. máj. 13. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
szerintem a lányoknak inkább a férfiasabb fiúk kellenek az ilyenek meg megmaradhatnak homi kis havernak
2015. máj. 13. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy érzelmes, az nem baj.
2015. máj. 13. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as nem mindenkinek a macsó rosszfiú kell... Vannak érzelmes lányok is..
2015. máj. 13. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

ez nem érzelmes, ez feminin... és mivel én nem vagyok "bujcsizós" meg shoppingolós lány, engem nagyon taszítana. inkább egy férfit kérek, köszönöm...

20/L

2015. máj. 13. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elnézve, hogy mekkora rajongótábora van egyes efféle kinézetű fiúknak... Nos, nyilván van, aki az ilyet szereti és ha az adott egyed helyes és vannak jó tulajdonságai, esetleg ért valamihez (akikre én gondolok, azok énekes-zenész sztárok), akkor nyilván sokaknál van esélye. Sokaknál pedig nem, ez ilyen, túl sokan buknak a férfias fiúkra, akár lágyabb, érzelmes, latinos verzióban...

Kort nem írok, nem titok, de nem vagyok már olyan fiatal, hogy az én véleményemre legyél kíváncsi. De nekem pont a lányos fiúk jönnek be (a férfiasak és a kigyúrtak is tudnak esztétikailag tetszeni, de az más), a párom is ilyen. Karcsú és se sok izom, se sok szőr, se férfias dolgok, aranyos, érzelmes, ölelős. Ez jó :)

De tudom, hogy a legtöbb lány/nő azért egészen más típusra bukik.

2015. máj. 13. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
És neked mennyire jönne be egy olyan nagyon fiús kicsit leszbis csaj?
2015. máj. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!