Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánytársaim! Ti mit vártok el egy férfitől, milyen igényeitek vannak, milyen az ideális?
Elmúlt napokban megkaptam, hogy túl magas igényeim vannak a férfiakkal kapcsolatban és ferfi legyen a talpán, aki megmarad mellettem :D
Érdekelne, hogy ti miként látjátok. Szeretném kicsit mérgelni a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat ! :)
N
Komolyan nem értem hogy ebben mik a nagy igények. Ha te emberileg ugyanezt tudod adni, akkor teljesen korrekt :)
Én pl. tudom, hogy kinézetben van, aki már nem az én "kategóriám", és engem az se zavar, ha kicsit félénkebb, vagy gátlásosabb az illető- csak más területeken kompenzáljon.
1. Legyen egy határozott magatartása, gondolkodása. Ezalatt azt értem ,hogy ne legyen önbizalom hiányos és döntésképtelen.
2. Legyenek céljai, ne egész nap feküdjön az ágyba vagy játsszon a gépen egy sötét szobában.
3. Fontos az,hogy el tudja viselni a hülyeségeimet, szeresse a poénjaimat és, hogy ne akarjon megváltoztatni.
(ez kb. azt jelenti, hogy úgy szeret ,ahogy vagyok)
4. Ne legyen agresszív és felelőtlen.
5. Nem kell ,hogy kigyúrja magát vagy, hogy mindig csilivili külsője legyen. Csak egy egyszerű és ápolt megjelenése.
6. Menjen szembe az árral! (Ez sok mindent takar,de ebbe nem mennék bele)
7. Hmmm...férfias hangja :)
8....
9....
10...
és még sorolhatnám.
Szerintem mindenkinek vannak bizonyos igényei. Mindenkinél változó. Ez így van rendjén, és kész! Ne foglalkozz azokkal ,akik azt mondják, hogy .... meg ....!
Kedves tizenötös válaszoló!
Ez a hülyeségeim kérdés elég változó.Például arra gondoltam ezalatt, hogy ha nagyon fáradt vagyok ,s nem megyek aludni ,akkor összevissza elkezdek beszélni dolgokról, végtelen sokat...ez azért lehet érdekes, mert alapjáraton nem tartom magam bőbeszédűnek
De még több példát is tudnék írni erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!