Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánytársaim! Ti mit vártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánytársaim! Ti mit vártok el egy férfitől, milyen igényeitek vannak, milyen az ideális?

Figyelt kérdés

Elmúlt napokban megkaptam, hogy túl magas igényeim vannak a férfiakkal kapcsolatban és ferfi legyen a talpán, aki megmarad mellettem :D

Érdekelne, hogy ti miként látjátok. Szeretném kicsit mérgelni a dolgokat.

Köszönöm a válaszokat ! :)

N

2015. máj. 13. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mik az igényeid?
2015. máj. 13. 20:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Legyen feminizmuspárti. Őszintén, maga miatt.
2015. máj. 13. 20:12
 3/18 A kérdező kommentje:

Alapvetően, hogy legyen férfias az illető, viselkedjen is úgy.

De nyilván erről még rengeteget lehetne beszélni, röviden és tömören ez a lényege.

2015. máj. 13. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
Valószínű azért mondják, hogy magasak az elvárásaid, mert nem vagy olyan se külsőleg, se belsőleg, aki megengedhetné magának, hogy ennyire válogatós legyen.
2015. máj. 13. 20:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Belsőleg szerintem teljesen korrekt vagyok.

Külsőleg meg relatív, kinek mi tetszik. Bár egyszer-kétszer utobb tudtam meg, hogy nem mertek felém közeledni fiúk, mert azt hitték, én is az elérhetetlen kategória vagyok. De nem, én inkabb közvetlen :D

2015. máj. 13. 20:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Mit takar nálad a férfiasság kérdező?
2015. máj. 13. 20:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány miatt mondják legtöbbször, de az aljasabb kategória nem ez. Hanem aki így akar lerombolni téged (az oka bármi lehet). Nem veled van a gond, hanem azzal, aki ilyet mondd neked. Ha teheted, menekülj az ilyen emberek elől.
2015. máj. 13. 20:17
 8/18 anonim ***** válasza:

Legyen határozott és magabiztos. Őszinte, még akkor is ha fáj (cserébe nem sértődök meg). Hűséges és udvarias, de ne palotapincsi. Kezeljen nőként, hogy férfiként tekinthessek rá. Tudjon megnevettetni és megvigasztalni :)

A legfontosabb: szeressen.

Külsőleg: legyen velem minimum egymagas, ha magasabb akkor max 10 centivel. Normális testalkatú vagy macis.

Jelentem: én megtaláltam.

2015. máj. 13. 20:18
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy úgy bánjon velem, és úgy nézzen rám, mint egy nőre.

Emberileg is viseljük el egymást, legyen önmagához, és ha lehet, hozzám is őszinte. Legyen intelligens, önmaga kedvéért, és nem értem, igényes.

2015. máj. 13. 20:19
 10/18 A kérdező kommentje:

Lehet, régi módi vagyok, de legyen udvarias és előzékeny a lányokkal (mindenkivel). Figyelmes, segítőkész, talprakész, okos. Legyen hűséges és megbízható, illetve a humorérzék is nagyon jó, bár az nem a férfiasság egyik jelzője. Legyen romantikus, sokan azt hiszik, ez nőies, de nincs nemhez kötve a romantika, egy megfelelő párkapcsolatban szerintem jelen kéne lennie a romantikanak. Legyen megértő, érzelmileg kiegyensúlyozott, tapasztalt és bátor.

Illetve nem azt várom el, hogy adonisz legyen, de igenis, ha még a legrondább valaki is ad magára, akkor már kinéz valahogy. Ha a nőktől elvárják, hogy mindig szépek, ápoltak legyenek, én is elvárom a fiúktól, hogy igenis adjanak magukra. Nekem valami miatt fontos az is, hogy a párom sportos legyen, valószínűleg azert, mert én is sportolok (tobb félét is), es napi 10-30 perc futáshoz penz se kell. Nem azt várom el, hogy modell pasiként nézzen ki, de legyen kis izma és kondíciója.

Továbbá :D

Legyenek életcéljai, ne az a tengő-lengő fiatal legyen, hanem tervezzen a jövőre. Legyenek olyan elfoglaltságai, hobbijai, amik őt egyedivé teszik és amiket szívesen űz (pl. Nem a számítógépes játékokra gondolok).

Szeresse a gyerekeket és legyen a későbbiekben csakadcentrikus megbizható apuka (bár ez keosbb derül ki)

Ha a párom, tekintsen rám egyben úgy is, mint egy nőre, a barátnőjére, mint a testvére és mint a barátjára, társára - nyilván helyzettől függ.

Nagyvonalakban ezek az elvárásaim, és szerintem korrektek. Hisz azért várom el én is ezeket, mert ezeket en is természetesnek gondolom, hogy megadjam a páromnak.

Nyilván ezek csak leírt tulajdonságok, nem azt szeretnem, hogy az összes meglegyen benne, de döntő többsége igen.

2015. máj. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!