Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy olyanba szerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy olyanba szerettél bele, akinek nem szabadott elmondanod, vagy nem akartad?

Figyelt kérdés

Ha volt ilyen,végül elmondtad neki,vagy mégsem?És,kimutatni próbáltad valahogy?

Egyáltalán,szerinted mi a jó megoldás ilyen helyzetben:nem akarod elmondani neki,és nem is lehet(ne),de az se jó ha attól érzed rosszul magad,hogy nem mondhatod el.

2015. máj. 12. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Volt, el nem mondtam. Kimutatni próbáltam, nem jött be hát így jártam.
2015. máj. 12. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

olyanba lettem réges rég szerelmes,amit nem tudok igazán kifejezni,és kicsit furcsának tart érte a környezetem.

magamba

2015. máj. 12. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Körülírod, hajszín/fazon-szem-magasság stb jellemzőkkel, hogy ilyen srácba vagy szerelmes, és figyeled a reakcióit. Ha leesik neki, hogy őt írtad körül, ha nem, rá fog kérdezni, hogy én vagyok ez? A hangsúlyból, gesztusokból, testbeszédéből kiderülhet, örül-e ennek, vagy sem. Ehhez ismerned kell az embereket.
2015. máj. 12. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

legjobb barátomba, aki letámadott részegen és nagy nehezen lebeszéltem a szexről, pár nap múlva megkértem hagyja el értem a barátnőjét (2 éves kapcsolatát)... nem tette mondjuk, de az ő bajuk, mert ha ilyet csinál, akkor ott valami nagyon nincs rendben és ha nem vagyok ilyen normális, akkor életében először csalta volna meg barátnőjét az a srác :D én 23 vagyok ő 22 amúgy

ja és most meg van egy csaj, akibe kezdek belezúgni, és őszintén nem tudom eldönteni róla, hogy őt érdekelném-e úgy, mert elvileg csak pasik érdeklik

igazából attól függ, hogy mi van, milyen kettőtök kapcsolata, hogy elmondd-e, és meg tudjátok-e beszélni... ha pl. ez a srác nem támad le engem így részegen, soha az életben nem kértem volna meg erre... de amúgy ezek után is jóban vagyok vele

2015. máj. 12. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt.

Végül elmondtam, és ki is mutattam/mutatom.

Emberfüggő, hogy mi a legjobb megoldás. :)

Ha tudod, hogy nem lesz belőle gáz, akkor érdemes elmondani.

2015. máj. 13. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Elmondtam neki.

Aztán azóta azon gondolkodom, hogy jól tettem-e. Lehet, hogy igen, mert így tudom biztosan, hogy nem kellek neki, és hamarabb túl tudok/tudnék lépni (hah, de szép is az élet...). De lehet, hogy nem, mivel ha nem mondtam volna el, akkor még mindig ott lenne az a kis remény... A hamis remény is jobb, mint a semmi. Btw ezt egy sorozatból szedtem, de tökre tetszik, igaz. :D

2015. máj. 13. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező veled volt ilyen? Mesélsz róla? :) L
2015. máj. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!