Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondhatta őszintén, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondhatta őszintén, hogy szeret, vagy csak meg akar dugni minél hamarabb?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg egy fiút, pár nap után találkoztunk. Három éve nem volt senkije.

Nagyon összeillettünk, megvolt a közös hang. Még sosem voltam együtt férfivel, nem is csókolóztam stb, de fent kötöttünk ki a szobámban.

Nem volt szex, nem vetkőztünk le, csak csókolóztunk az ágyon, mikor egyszer csak azt mondta, hogy szeret.

Gondolhatta komolyan ilyen hamar, vagy csak azért mondta, hátha lesz szex?

2015. máj. 12. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

ugyan, a nok gyakran mondanak olyat amit nem gondolnak komolyan. Ilyen a "biztos nem lesz szex az elso alkalommal" is :) Raadasul adtad elore az erenyes urilanyt, aztan megis az agyban kotottetek ki az ELSO alkalommal. LOL.

Pont egy tapasztalatlan szuz csajt lehet a legjobban behulyiteni.

2015. máj. 12. 09:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak minél előbb meg akar dugni, azért mondta. De ez nem jelenti azt, hogy utána nem szeretne tőled semmit.
2015. máj. 12. 09:13
 13/21 anonim ***** válasza:

Amikor mondta ugy is gondolta!

De inkább vágy mint szerelem mondanám. De hát annyit mondott csak hogy szeret!

Jó ajánló levél, hogy tudomásul vette a dolgokat. Maradt a csóknál, nem támadott le!

Ahogy látom tudod kezelni a dolgokat!

2015. máj. 12. 09:15
 14/21 A kérdező kommentje:
11.: nem tudtunk akkor máshová menni, azért kötöttünk ki a szobámban. Nem volt semmi tapogatás, csak csók, meg ölelés. Minden kérésemet tiszteletben tartotta.
2015. máj. 12. 09:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Pár nap után bevallja, hogy szeret? Hm! Ez inkább a megfektetés felé billenti a mérleg nyelvét, de nincs amúgy kizárva, hogy többet akar, nem látunk a fejébe. De lehetőleg azért ne húzd az agyát hónapokon át, mert még az intelligensebb kanok is lépnek, akik komolyan gondolták volna veled.
2015. máj. 12. 09:29
 16/21 A kérdező kommentje:
15.: nem tervezem sokáig húzni az agyát, mert én is szeretem. És ezen az egy megnyilvánulásán kívül nem volt semmi furcsa, nagyon felelősségteljes és érett.
2015. máj. 12. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, mondhatta őszintén, hogy szeret. Ha jó a "beleérzőkéje", akkor megérezhette Benned azt, amiért megszeret. Hidd el nekem, tudom. Ezt nagyon nehéz megokolni, de ha akarod, akkor kifejtem privátban. 41/F
2015. máj. 12. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Roppantul érett lehet, ha az első találkozáskor ilyet mond. Nem tudom, hogy mit akar, de ez éppen piszokul éretlen gondolkodásra vall.
2015. máj. 12. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Én kb. fél év levelezés után találkoztam egy sráccal, együtt nyaraltunk a Balcsin, mármint egy helyen csak, nem egy házban. Minden nap találkoztunk, a negyedik napon már nagyon vágytunk többre is, de nem feküdtem le vele, csak petting volt. Azóta is együtt vagyunk, már két éve.

L

2015. máj. 12. 09:53
 20/21 A kérdező kommentje:
17.: ha van kedved, kifejthetnéd :)
2015. máj. 12. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!