Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdenél itt valakivel beszélgetést ha szimpatikusak a válaszai?
Szerintem ezzel a szöveggel nincs semmi baj.
Jó,nyilván a lány felhasználók tonna ilyet kapnak,még akkor is,ha épp akkor regisztráltak,de az más :D
Kaptam már ilyet,jól esett,azóta is dumálok velük.
Ez nem pofátlanság.
Ráírhatsz egy kérdés során adott válasza kapcsán vagy feltehetsz neki egy kérdést, amire az ő személyes véleményére vagy kíváncsi.
Kérdésre a válasz:
Ráírnék valami megható privit. Ja nem is! Nem írnék rá! Itt még nemigen voltak olyan csajok, akikre megérte volna időt pazarolni. :D Amelyik kulturáltságban elfogadható, az egy húsztonnás, önmagára igénytelen zsírsertés, amelyik aránylag jól néz ki, az meg egy hülye egoista csíra.
Kérdéskiegészítésre a válasz:
Pofátlannak nem pofátlan, csak túlságosan közhelyes. Ha annyira rokonszenves, akkor írd meg neki, miért gondolod annak, melyik hozzászólásait olvastad, mit olvastál ki belőlük, miben értesz egyet, miben nem, kíváncsivá tett téged, és a többi, és a többi.
Én sem vagyok érzelmi intelligenciában túlzottan profi, de az ilyen tök alap dolgok magától jönnek — szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!