Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (17-29)! Szeretitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (17-29)! Szeretitek az igényes, ápolt rocker lányokat? (több kérdés lent)

Figyelt kérdés

Elsősorban olyan fiúkat szeretnék kérdezni, akik szeretik a rockzenét (is), de "normálisan, ízlésesen" öltözködnek (nem páwák, ...).

Persze olyan rockot hallgató srácok válaszának is örülnék, akiken valamilyen formában látszik a zenei stílusa! :)

-Mit gondoltok a nőiesen rocker lányokról (akár szimpla rocker, goth, punk, hardcore-os, stb.)?

Azokra, akik csinosan öltözködnek, odafigyelnek arra, hogy igényesen nézzenek ki.

Gondolok itt: smink, hosszú haj, nem szakadt ruhák, alakot ízlésesen kiemelő ruhadarabok, stb.

-Volt már kapcsolatotok ilyen lányokkal? Baráti-, társkapcsolat.

Szívesen összejönnétek egy ilyen lánnyal? :)

-Akadtak problémáitok? Volt valami, ami esetleg zavart titeket?

-Nem megszokott hajszín, piercingek, tetkó, sok fülbevaló, fültágító, stb.

Mennyire zavarnának titeket, ha egyébként illenek a lány személyiségéhez, jól áll nekik? :)

Jót, rosszat írhattok nyugodtan, minden válaszolót felpontozok, aki értelmesen válaszol! :)

Kort és öltözködési stílust (rockosan öltözködtök-e: igen, nem) is írjatok, kérlek! :)

Egy lassan 18 éves rocker lány.

2015. máj. 11. 19:53
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ha deathcore-os vagyok az már sok ? Hallgatok pl:Cannibal Corpse, Amon Amarth, Slipnkot stb. Öltözködés: 2 fülben 20-20 milliméteres tágító, Kék punk haj (teljes mértékben igaz), 20 lyukas bőrbakancs, Sötétes nadrágok, általában valamilyen banda feliratos póló és hozzá dukál egy slipknotos mellény :)
2015. máj. 14. 09:53
 22/28 anonim ***** válasza:

18/F

Általában "rockosan" öltözködöm, szóval ja, hogyne szeretném őket. :D Bár ha 1 csaj rocker, az még nem minden. Ha például Avenged Sevenfoldot szereti, az nálam plusz pont, de ha tokiohoteles, otthagyom. Külön előny egy nőnél, hiszen lassan már Te is nő vagy, ha sokszínű a zenei ízlése, pl a Metallicán túl még Judas Priest, Iron Maiden, ACzDC is megvan, az újakból meg egy Korn, Slipknot, Depi, Papa Roach, System of a dawn, ilyenek. Még plusz pont, ha a magyarokkal tisztában van, azaz Depi-TCS-Rómeó Vérzik-Alvin, stb. És a csúcs egy ilyen nőben számomra, ha emellett más műfajt is kedvel, legyen ez akár egy Eminem vagy egy Chopin, pluszpont. Viszont ha pop, kivéve MJ-t, az terhelő bizonyíték nálam... :D

2015. máj. 19. 14:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, srácok! :)
2015. máj. 31. 11:45
 24/28 anonim válasza:

Először is az igényesség ápolt lányok már bejönnek,de ha még rockker vagy metálos akkor jár a plusz pont.

Nekem volt ilyen barátnőm. Én kifejezetten imádtam rajta a tetkókat meg piercingeket (nem volt sok). Bármikor összejönnék ilyen lánnyal, engem nem zavar, ha még a jó ízlés határain belül van.

Jómagam metált azon belül is az extrémebb black,thrash és technikás death metalt hallgatom. Nem kifejezetten nézek ki metálosnak bár most növesztem a hajamat. Öltözködésem pedig teljesen random, mert voltam már koncerten "bazinga"-s pólóban illetve vendéglőben vacsorázni Bathory-sban.

Ha gondolod vagy egyéb kérdésed lenne írj nyugodtan privátot. :)

22/F

2015. jún. 3. 18:46
 25/28 Fallen125 válasza:

Én imádom az ilyen lányokat:)

Engem nem zavar az sem ha van tetkója és/vagy piercingje, mert majd én is akarok mindkettőt ^^

Ha a ruhák illenek a lány személyiségéhez akkor semmi gond nincs ;)

18 éves, rockosan öltözködő srác. :)

2015. júl. 12. 14:17
 26/28 Fallen125 válasza:
Jaa, zenei ízlés: Metallica, Nirvana, Falling in Reverse, Black Veil Brides, Escape the Fate, Avenged Sevenfold, BMTH, BFMV és hasonlók^^
2015. júl. 12. 14:19
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :D

Kedvenceim az ismertebb együttesek közül a Slipknot, SoaD, Road, Finger Eleven. :)

De nagyon változatos rockon belüli zenei ízlésû baráti köröm van. :)

Van core-os lány, jrock-os, heavy-s, gothok, punkok, stb.

2015. júl. 19. 13:49
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyed zene a rock!
2017. júl. 9. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!