Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (17-29)! Szeretitek az igényes, ápolt rocker lányokat? (több kérdés lent)
Elsősorban olyan fiúkat szeretnék kérdezni, akik szeretik a rockzenét (is), de "normálisan, ízlésesen" öltözködnek (nem páwák, ...).
Persze olyan rockot hallgató srácok válaszának is örülnék, akiken valamilyen formában látszik a zenei stílusa! :)
-Mit gondoltok a nőiesen rocker lányokról (akár szimpla rocker, goth, punk, hardcore-os, stb.)?
Azokra, akik csinosan öltözködnek, odafigyelnek arra, hogy igényesen nézzenek ki.
Gondolok itt: smink, hosszú haj, nem szakadt ruhák, alakot ízlésesen kiemelő ruhadarabok, stb.
-Volt már kapcsolatotok ilyen lányokkal? Baráti-, társkapcsolat.
Szívesen összejönnétek egy ilyen lánnyal? :)
-Akadtak problémáitok? Volt valami, ami esetleg zavart titeket?
-Nem megszokott hajszín, piercingek, tetkó, sok fülbevaló, fültágító, stb.
Mennyire zavarnának titeket, ha egyébként illenek a lány személyiségéhez, jól áll nekik? :)
Jót, rosszat írhattok nyugodtan, minden válaszolót felpontozok, aki értelmesen válaszol! :)
Kort és öltözködési stílust (rockosan öltözködtök-e: igen, nem) is írjatok, kérlek! :)
Egy lassan 18 éves rocker lány.
"A magabiztos, kedves, csinos, értelmes, mosolygós lányokra gondoltam elsősorban. :)"
Kedves kérdező, _ez_ nem egyenlő az igényességgel, ápoltsággal. Az igényes, ápolt csaj nem jelenik meg sehol szakadt göncben, nem alszik az árokparton, jó piát iszik, és abból is keveset, stbstbstb. Márpedig a rockertől elvárt, hogy igénytelen megjelenésű sokat alkoholizáló-dohányzó, bunkó paraszt legyen. Külön tetszik, ha ezt nem azért csinálja, mert műveletlen s*gglyuk, hanem mert a környezete tudja, hogy értelmiségi, csak ilyen :3
Kedves #11-es válaszoló! :)
Ezt nem az igényesség magyarázataként írtam le, hanem kiegészítő információ gyanánt.
Azért, mert sokan azt írták, csak rossz kedvûeket látnak, ismernek. :)
Nekem abszolút bejönnek, nálam alapból hatalmas pluszpont, ha a lány rock/metal zenét hallgat és ha ez egy bizonyos szintig kihat az öltözködésére is.
A nem megszokott hajszínnel nincs gondom, sőt, ismertem olyan csajt, akinek valami elképesztően jól állt a sötétkék, rövid haj.
A sok fülbevaló, piercing nekem nem igazán tetszik, valahogy sosem vonzott azok látványa, a tetkó, fültágító pedig egyenesen taszít. Ezek persze nem kizáró okok, de azért előnyt se nagyon jelentenek.
Öltözködésemben csak moderált mértékben jelent meg a "rockerség", az évek során elhasznált több tucat zenekaros pulcsin és pólón túl nem sok külsőségben reklámoztam, hogy milyen zenekarokat szeret.
19/F
Nagyon tetszik a stílusuk,vonzanak is
Sajnos nem :/
Még szép!
Zavarni?
Pont,hogy bejönnek :D
Emiatt kicsit defektnek is tartanak néha,mert soha nem nézek meg senkit sem az utcán,de pár ilyen lány a a kivétel.
A színes haj főleg :D
Nem igazán,bár van egy két bandás póló és sok fekete,meg kockás ingek (bár az inkább csak a grunge-nál volt),de nem látszódik rajtam.
20/F
Igen, mert érdekesek számomra. Manapság alig találkozok olyan emberrel, nem hogy lánnyal, akivel nagyban megegyezne a zenei ízlésünk.
Volt is egy ilyen stílusú barátnőm, de nem ilyet kerestem, egyszerűen csak összejött.
A tetkó sem zavar, ha igényes, és a személy teljesen azonosulni tud a képpel/szöveggel.
Sajnos sok ilyen lány nagyon különcnek számít hozzám képest, ugyanis én nem ebben az öltözködési stílusban járok. Valamiért jobban bejön a mai modern hajviselet, elegánsabb öltözék, emiatt szerintem sokan páwának gondolnak(akik nem ismernek). De engem ez nem zavar, mindenki azt gondol, amit akar.
18/F
Nézd, én igényes zenét hallgatok, igényesen öltözködöm. Ezt lányoktól is elvárom. A rockzene is tud igényes lenni, persze nem a hörgő kőbi-t iszogató lepusztult garázsbandákra kell gondolni. Az, hogy valaki rocker jegyekben öltözik tud csinos lenni. Voltam ilyen lánnyal, eszméletlen élmény volt, mert ő nem titkolta a vágyait, megéltük őket. Nekem nagy vágyam egyszer egy góth lánnyal megismerkedni, bár inkább szexuálisan vonz és főként, hogy hozzájuk szubmisszív, mazo képeket társítok, azaz szeretnék rajtuk uralkodni.
Nem titkolom a BDSM kultúra a szívem csücske, de én nem így öltözködöm. Habár az öltönyt nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!