Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A homofóbok a leszbikusokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homofóbok a leszbikusokat is elítélik, vagy csak a melegekkel van bajuk?

Figyelt kérdés

2015. máj. 11. 14:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

"Manapság már oly divatossá vált, hogy felvállalja ez is az is. Őszintén engem nem érdekel! Én sem kiabálom világgá, hogy a férfiakhoz vonzódom! És itt a pont!"

A divat fogalmával sem vagy tisztában, ez maximum trend lehetne, nem divat. Miért ne vállalhatná fel bárki? Akkor te se vállald fel, ennyire egyszerű. Ne fogd meg a párod kezét, ne csókold meg, stb. Te neked aztán fogalmad sincs, hogy milyen úgy élni, hogy hazudoznod kell, vagy megjárod. És egyáltalán mi az, hogy trend. Szerinted van olyan beteg állat, aki azt választja, hogy élete végéig pár primitív, buta, tanulatlan senki által b*szogatva legyen? Nincs aztán neked semmi jogod megmondani, hogy ki mit csinál az utcán. Senkinek sem ártanak vele, ennyi.

"Én sem kiabálom világgá, hogy a férfiakhoz vonzódom!"

Már hogyne tennéd, akkor nem fognád meg a párod kezét stb stb. Vagy mit gondolsz, a homokosok ezt üvöltik utcán, vagy mi a sz*r?

Ők így születtek, nem a környezet hatása váltja ki. Az maximum megerősíti. Hetero kölköknél is pontosan vannak nyomorék szülők, mégsem lesznek homokosak, úgyhogy ilyen marhaságokat felejtsed is el. Ez nem betegség. Legyél már tisztában a szó jelentésével.

"Az öngyilkossági hajlam is egy fajta betegség, akár örökölhető is a hajlam! Már itt is kitűnik, hogy valami fejben nincs rendben náluk, ha valamelyiknek ilyen pattanna ki a hibbant elméjéből inkább pszichiátriai kezelésre kellene elcibálni, ahol némi kis terápiával ideig óráig rendet tesznek az agyában! "

Hibbant elméjéből? Ha téged gyerekkorod óta gyűlölnének te is az lennél, ne aggódj. Mit gondolsz a cigányok miért viselkednek úgy ahogy? De őszintén. Akit tönkre b*sznak lelkileg, abból vagy gyilkos lesz, vagy öngyilkos, vagy mindkettő. Nem tesznek rendet senki agyában kezelésekkel, maximum "zombit" csinálnak belőlük, tömik gyógyszerekkel és ennyi. A legtöbb öngyilkos hajlamos pontosan a "terápia" után öli meg magát, de gondolom ilyenekről sincs semmi fogalmad.

"Pontosan tudom, mi a klón! "

Hát már az előző mondatodból bebizonyítottad, hogy fogalmad sincsen.

Engem nem érdekel, hogy miben hiszel, tedd, csak ne tedd vele tönkre más életét. Nem kell itt játszani az szentet. Minden vallás elítélendő, teljesen mindegy, hogy katolikus vagy, vagy református, vagy muzulmán, vagy akármi. Minden vallás árt az emberiségnek, mindig is ártott. Most is vannak vallás háborúk. Nem primitív dolog? Egyszerűen szánalmas, hogy ennyi gyáva, buta ember hogyan élhet.

"Sajnálom az általad említett két kislányt, nem azért lettek öngyilkosak, mert a pap azt mondta nekik, hogy bűnösök, eszedbe sem jut esetleg a szülői háttérben keresni az okokat? "

Tényleg k*rvára sajnálhatod őket, mikor még most is szidod őket ezerrel. Te is csak általánosítasz, meg sztereotípiákból építkezel. Az égvilágon nem értesz semmit abból, amit leírtam, vagy csak játszod itt a hülyét. Mivel személyesen ismertem őket, ezért pontosan tudom miért haltak meg, ne akard már te nekem megmondani, hogy mi volt az oka. Nyilván benne van a család is, meg a buta társadalmi felfogás(mint a tied, ezért mondtam, hogy ne hidd már azt, hogy te egy ártatlan kis bárány vagy, aki nem árt senkinek). De ebből elég is volt, ilyen csőlátású embereknek aztán lehet magyarázni, gondolkodni meg már túl nehéz.

2015. máj. 13. 14:54
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Mint láthattad a hozzászólásaimban, nem teszem tönkre senki életét! Sőt én hozzáteszek, hogy újabb emberkének adjunk esélyt az életre! :) Nem szidtam senki! Kérlek idézzed, mi volt a szidalom részemről! Nem vagyok csőlátású, csak azért lennék az, mert mert én az azonos neműek kapcsolatának nyilvánosságra tétele ellen vagyok?? Szexeljetek akivel akartok, nyaljatok akit akartok! Sokan vagyunk olyanok akik nem vagyunk kíváncsiak rátok! Csak tudod nem egy pár megfordult már nálunk a munkánk során a te köreidből is és döbbenten vették tudomásul, hogy sajnos még mindig ott tart a világ, hogy kétféle ember kell a gyermekhez egy FÉRFI és egy NŐ!! Nem két "férfi" és két "nő"!! Te amiről írsz a nagy többség szemében még tabunak számít. Én tiszteletben tartom ki kihez vonzódik, csak ti vagytok kirekesztőek, jöttök itt mindenféle dumával az Istentagadó megnyilvánulással! Teszek rá nagy ívben mit gondoltok rólam, rólunk a többségi társadalomról! Nem játszom a szentet, csak normális társadalom számára megfelelő életmódot folytatok. Gyereket nevelek, dolgozom és még mellette tanulok, élvezem a szexuális aktusainkat a férjemmel. Vonzódom az ellentétes nemhez és olykor eljárok Istentiszteletre! Sosem ártottam senkinek, nem tudom mit magyarázol félre!
2015. máj. 13. 16:56
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó: miért van az az érzésem, hogy egy Orbán Viktor-rajongóhoz van szerencsénk? :D
2015. máj. 13. 18:26
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Téves következtetés :) Szélsőjobbhoz tartozom :)
2015. máj. 13. 19:29
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom miért tippeltél Orbánra, sajnos ez még annál is rosszabb, üvölt róla a szélsőjobb...

" ez jelzi az intelligencia szinted,tudom is melyik kisebbséghez tartozhatsz"

" Hála Istennek a homoszexuálitást még elítéli a társadalom"

már csak a zsidózás hiányzik és kerek lesz az élete

2015. máj. 14. 14:06
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Igen a másik tippem a Jobbik lett volna :'D
2015. máj. 14. 23:53
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Tudtam, hogy sikerül végképp kivágnom nálatok a biztosítékot! :D De őszintén nagyon szánalmas, hogy engem támadtok :) Elolvassátok egyáltalán, hogy mit is pontoztok le?? Vagy a bizonyos látásmódotok csak azt engedi meglátni, hogy itt van valaki, aki heteroszexuális? Ha olvastatok akkor pontosan látnátok, hogy mit írok! Miért nem lehet azzal egyet érteni, hogy valaki dolgozik ergo adót fizet, vagy gyereket nevel, párokon segít, hogyha természetes úton nem lehet gyereke, megadja lehetőséget, hogy boldog család lehessen, vagy esetleg az, hogy hívő ember vagyok és nem ateista, vagy esetleg az a gond, h. engem nem érdekel, hogy kivel vagytok együtt? Na ez a csőlátás a kirekesztés! Igen szélsőjobbos vagyok! Na és?? Magyarországon nem csak én vagyok ezzel így :D Sőt országhatárunkon túliak is egyre nagyobb tábort képeznek a szélsőjobbhoz tartozók. Csatlakozzatok a liberálisokhoz, ott vannak bőségesen azonos neműekhez vonzódók és előszeretettel nyalják a kisebbség hátsó fertályát is. Gyúrcsány apátok is saját bevallása szerint is kisebbségi, szánalmas, így akar tetszelegni az őt imádók táborában és ő egyetért veletek, nem tudom mi lenne, ha a saját maga által nemzett csemete előállna ezzel a dologgal és közölné, hogy nem hetero? Amúgy azt sem értem, hogy miért kellett belekeverni a hozzászólásokba a másik történelmi egyházat is??

Na most lehet lepontozni!

2015. máj. 15. 08:09
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

Az is szánalmas, hogy itt vered a nyálad, menjél inkább dugjál a férjeddel, ha már úgy is annyit büszkélkedsz vele. Senkit sem érdekel a primitív véleményed. Nő létedre az érzelmi intelligenciád nagyon minimális.

"esetleg az a gond, h. engem nem érdekel, hogy kivel vagytok együtt?"

És? Kit érdekel szerinted? Aki azzal foglalkozik, hogy ki kivel van és mit csinál, az beteg. Esetleg irigy. Nem azért kell gyártani gyereket, hogy az unokát csináljon neked. Jogod nincs a gyereket olyanná formálni, amilyenre te akarod. Neked is pontosan lehet homokos gyereked, és akkor mi van? Ők is emberek, ezt fogd már fel. De egyébként meg hiába vagy ennyire ellene, előbb utóbb úgy is teljesen elfogadott lesz, és mindenki le fogja szarni. Nem középkorban élünk már.

2015. máj. 15. 12:00
 29/29 anonim ***** válasza:
5%

Nem vertem a nyálamat, nyálverés azt jelenti, hogy dicsekszik valaki! Ha az dicsekvés, hogy van gyerekem, dolgozom, férjem van, hát legyen :)

"Nő létedre az érzelmi intelligenciád nagyon minimális."

Nem így veszik észre a környezetemben élők!

"Aki azzal foglalkozik, hogy ki kivel van és mit csinál, az beteg."

Na ezt én is így látom helyesnek! Ezért is írtam, hogy engem nem érdekel ki, kivel, hogyan, stb..

"Nem azért kell gyártani gyereket, hogy az unokát csináljon neked."

Én gyermekeket szültem és nem gyártottuk, nem is a gólya hozta, hanem két külön nemű ember egyesült és megfontak! Nem magamnak "gyártottam" gyereket, hanem sok-sok embernek, egyik sem hív anyának, csak a saját két gyermekem :)

"Neked is pontosan lehet homokos gyereked"

Hál isten egyik sem az! Mindkettő boldog hetero kapcsolatban él!

"Ők is emberek, ezt fogd már fel."

Bocsi én emberként tekintek rájuk, hol írtam olyat, hogy nem emberek!?

A többit pont letojom :)

2015. máj. 15. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!